Anvendelser af drivhuse

November 17

Væksthuse har eksisteret siden tid i det gamle Rom. Tjenere bruges til at bygge strukturer svarende til nuværende drivhuse at vokse favorit grøntsager af deres konger eller velhavende ejere. Mere moderne drivhuse kom til eksistens som konger og stormænd ønskede måder at levere sjælden fødevarer og eksotiske blomster at imponere deres rigere gæster. Drivhuse blev oprindelig kun anvendt af velhavende mennesker, men drivhuse er blevet mere udbredt i middelklassen hjem så godt. Tilføje et drivhus kan øge din succes som en gartner.

Pre-sæson vokser

Den mest almindelige brug for et drivhus er at dyrke planter til udplantning i en åben have i det tidlige forår. Et drivhus kan forlænge en vækstsæson, ved enten at gøre det muligt at starte frø tidligere eller tillade planter skal dyrkes i vintermånederne, gør friske krydderurter, blomster og grøntsager fås hele året rundt. Start frø i et drivhus giver dem et forspring på vækstsæsonen. Når andre lige er startet deres haver, kan et drivhus gartner plantning og selv tager i en første høst af nogle tidlige grøntsager.

Videnskab og drivhus brug

Forskere og nogle universiteter brug drivhuse for at studere blomster og planter til at lære mere om forskellige arter. Eksotiske planter har brug for specialiseret elementer mere som de steder, hvorfra de er indfødte og drivhuse kan være klima kontrolleret for at sikre dette. Dette gør det muligt for forskere at lære om livscyklus af planter, og hvordan du efterligne dette. Denne viden gør det muligt for dem at oprette flere insekt-resistente stammer af planter, og mere eksotiske sorter, der vil vokse i barskere klimaer. Nogle planter fra mere eksotiske klimaer har medicinske anvendelser, og ved at genskabe disse planter vokser naturligt i klimaet, forskere kan producere større mængder af planter.

Kommercielle drivhus anvendelser

Kommercielle avlere start frø i drivhuse at give unge planter, markeder og butikker sælger til hjem gartnere. De bruger også drivhuse for at starte t bud voksende afgrøder, som salat. Sårbare planter i et drivhus tillader en mere frugtbar afgrøde, gratis bruning fra den barske sol og med mindre chance for insekter og andre skadedyr at spise planter.

Vinteren bruger

Opvarmede drivhuse med en fugtighed kontrol funktion tillader voksende sarte blomster året rundt. . Mange mennesker vil bruge et drivhus, der er tilknyttet huset for dette, da det holder varmeudgifterne. Drivhuse er især populære hos gartnere i højere luftlag og mennesker i mere nordlige områder hvor vintrene er hårdere, men selv det sydlige gartnere enjjoy at se deres dyrebare blomster, der blomstrer i den drearier vintermåneder.

Fordele

Uanset om producenten er privat gartner - mangelfuld at dyrke blomster, urter og grøntsager for hendes egen familie-- eller en kommerciel producenten leverer korn og fødevarer for en nation, kommer drivhuse i brug. Deres alsidighed gør drivhuse et værdifuldt supplement til en have. Med dagens teknologi og gårsdagens design, er drivhuse kommet langt samtidig med at bringe et højere udbytte til enhver gardener's produktion. Om voksende blomster, grøntsager eller urter, giver drivhuse et solidt fundament til at starte planter, eller et mere stabilt miljø for pleje af planter til at høste.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com