Hus renere tjekliste

November 18

Sommetider virker det, den eneste måde at sikre et rent og organiseret hjem er at ansætte nogen til at rense det for dig. Skitserer hus renere opgaver fra begyndelsen skaber en god forståelse af alles forventninger. Du eller hus renere bør give en tjekliste af området eller plads til at bekræfte, hvilke opgaver og dele af hjemmet er inkluderet i den hus renere opgaver.

Køkken

Huset rengøringsassistenter vil overveje rengøring køkken en del af deres tjenester. Dette omfatter generelt følgende opgaver: rengøring og desinficering fronter frysere, køleskab, opvaskemaskine og overfladen af alle små køkkenmaskiner; rengøring inde i mikrobølgeovn; kaste i papirkurven; rengøring vasken; og skrubbe stovetop overflade, bordplader og gulv. Opgaver, der kan medtages, men bør være bekræftet er vaske op i vasken, kører opvaskemaskine, kastede udløbne eller forkælet fødevarer, udslettelse ned af hylderne i skabene, oprensning og organisere skuffer, og desinfektion inde i køleskabet og papirkurven kan.

Badeværelse

Rengøring af badeværelse er en del af et hus renere service. Hvis der er flere badeværelser, er det imidlertid vigtigt at gøre klart, hvilke badeværelser er inkluderet i den hus renere opgaver. Huset renere vil typisk krat, håndvask, toilet, badekar og bruser; tør ned spejle, vandhane og bordplader; mop gulvet og tømme skraldespanden. Andre specifikke opgaver såsom rengøring brusebad stænger og ringe, rengøring lufthuller, desinficering papirkurven kan eller rent inde i medicin frysere bør arrangeres med huset renere.

Levende rum

Opholdsstuer er leve- og spiselokaler, foyerer, haller og soveværelser. Normalt inkluderet opgaver rengøring alle belysning og fan inventar; afstøvning alle møbler og displays; Pudse vinduer; tømme papirkurven; og støvsugning polstring, vinduet forbindinger, møbler og gulv. Yderligere opgaver kan omfatte sanitizing telefoner, dørhåndtag, wastebaskets og fjernbetjeninger; støvsugning madrasser og box fjedre; afstøvning inde i skuffer, skabe, skriveborde, toiletter og bureauer; ændre ark; og kører vasketøjet til vaskerum. Du og hus renere bør blive enige om nogen af de yderligere ansvar før herunder dem i tjeklisten.

Extras

Der er nogle tjenester, et hus renere vil udføre, men de kan kræve ekstra tid og et ekstra gebyr. Elementer på denne del af tjeklisten kan omfatte gør vaskeri, herunder eventuelt folde det og sætte det væk; ændring af håndklæder og sengetøj i hele hjemmet; rengøring af mure og sokler; rengøring inde i ovnen; møbler polering; voks eller polering af gulve; rengøring af vinduet spor og vindueskarme; og damp, polstring eller flise og injektionsmørtel rengøring.

Off-grænser

En boligejer kan ikke føle sig komfortable at have en hus renere tømme hendes skrivebord skuffer til støv på indersiden af dem. En anden beboer kan blive forstyrret ved at have en anden hvidvaske hans tøj. Fastlægger de opgaver hus renere ikke vil være ansvarlig for, hvis der er nogen, på et hus renere tjekliste er nødvendige for et godt samarbejde.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com