Hvordan at rengøre en olie ovn skorsten

November 18

Hvordan at rengøre en olie ovn skorsten

Olie ovne oprette sod fra forbrændingsprocessen. Sod indsamler på indersiden af udstødning stak og skorstenen. Den typiske oliefyr har en metal udstødning stak, der munder ud i en murværk pejs. Murværk skorstenen flytter forbrændingsgasserne udendørs. Over tid, i løbet af en vinter fyringssæsonen, vil indre af skorstenen akkumulere sod. Sod ophobning vil falde oliefyrs effektivitet. Du skal rengøre skorstenen årligt for det til at fungere ordentligt.

Instruktioner

•Shut off den vigtigste magt til oliefyr. Hvis du ikke slukke for ovnen, kan du komme til skade.

•Find udendørs udstødning punkt af skorstenen. Fjerne skorsten hætten. I de fleste tilfælde holde to skruer fælles landbrugspolitik på skorstenen struktur.

•Sæt skorsten børste til den første udvidelse pole. Sæt penslen i skorstenen og skubbe. Tilføje den næste udvidelse pole til først. Skubbe penslen. Fortsæt med at tilføje udvidelse polakker indtil penslen når bunden af skorstenen struktur.

•Træk penslen og udvidelse pæle op og ud af skorstenen. Indsæt penslen igen og tryk ned. Fortsætte med at skrubbe skorstenen på denne måde flere gange. Fjerne børsten fra skorstenen. Skinne lommelygten ned indre af flue. Inspicér for enhver vildfarne sod på siderne af skorstenen. Gentag skrubbe proces, indtil alle sod er blevet fjernet.

•Åbn lavere rense ud døren til skorstenen. Vakuum alle sod fra området. Du kan have til at skrubbe skorstenen endnu en gang, hvis de bebyggede sod er tunge. Det er bedre at over ren skorsten end at lade enhver resterende sod klamrer sig til enhver del af den indvendige flue.

•Luk lavere rense ud døren. Erstatte skorsten hætten. Gå til området olie ovn.

•Vacuum og ren udstødning-stak spjæld åbning. Tunge sod oprustning vil forstyrre driften. Juster ikke indstillingerne for spjæld.

Tips & advarsler

  • Inspicere alle mursten og mørtel leddene for revner og skader. Du skal også kontrollere metal stak rørsystem. Tag ikke fra hinanden alle sektioner af stakken rør inde i hjemmet. Forlade indvendige rør vedligeholdelse og rengøring til en certificeret tekniker. Farlige røggasser vil slippe den indvendige rør er ikke ordentligt forseglet.
  • Hvis du føler dig ubehageligt rengøring olie ovn skorsten, kontakt en certificeret tekniker til at udføre jobbet for dig. I mange tilfælde kan dette være en del af den årlige vedligeholdelseskontrakt med en opvarmning tekniker.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com