Bupleurum Graffiti som en Cut blomst

November 22

Bupleurum graffiti er Botanisk kendt som Bupleurum rotundifolium graffiti. Arten er også kendt under fællesbetegnelsen "thoroughwax." Der er ca. 180 bupleurum arter hjemmehørende i Sydeuropa og sydvestlige Asien. Bupleurum er undertiden bruges af blomsterhandlere i enkeltark.

Karakteristika

Bupleurum graffiti er en årlig, der vokser til en moden højde op til 2 fod. Grøn og guld bladene er glat og afrundede, omkranser slank stilke. De lille, 5-grafitmine, gullig-grønne blomster er minder om euphorbia og båret i blomsterskærme eller afrundede klynger for enden af grenene.

Brug

Med sin stive, slanke stængler, attraktive blade og pæne, små blomster, Bupleurum har alle kendetegn for en klassisk Blomsterhandler fyldstof plante, bruges til at udfylde buketter af større, mere farverige enheder. Ligesom andre fyldstoffer, såsom Gyldenris, bupleurum bruges til at blive betragtet som et almindeligt ukrudt.

Kultur

Native til europæiske felter, græsklædt rum og krat områder, Bupleurum graffiti trives i sol eller let skygge. Det er unfussy om jord, men trives bedst med god dræning. Det er hjemme i senge eller beplantninger af blandet enårige og flerårige planter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com