Hjem afhjælpe for en urin ammoniak Neutralizer

October 29

Hjem afhjælpe for en urin ammoniak Neutralizer

Visse typer af urin, især kat urin, kan lugte kraftigt af ammoniak. Denne lugt er meget vanskeligt for at udrydde bør dine møbler, tøj, sengetøj eller tæpper bliver snavsede. Der er visse typer af hjem retsmidler, der kan være effektiv, men afhængig af hvilken type af overfladen er blevet urin-gennemblødt.

Hvid eddike behandling

Hvid eddike blandet med tre dele vand (i.e.,1 kop eddike til 3 kopper vand) gør en effektiv desodorisering løsning for urin-gennemblødt sengetøj, møbler og tæpper. Hvis urin pletten er stadig våd, duppes op så meget af urinen som muligt med papir eller en klud håndklæder, så mætte området med eddike/vand-blanding. Lad eddike løsning tør, hvidvaske varen om muligt derefter gøre "snuse test" til at afgøre, om yderligere lugt udryddelse er nødvendige.

Cider eddike til vasketøj

Hvis du har urin-farves tøj, ønsker smide tæpper eller sengetøj, og du at smide dem i vaskeriet lige væk, Sørg for at tilføje 1/4 kop af cider eddike i vaskemaskinen sammen med vaskemiddel. Hvis du ikke har cider eddike på side du kan bruge hvid eddike i din vaskemaskine samt, men cider eddike har tendens til at efterlade en mere behagelig, apple-lignende duft.

Bagepulver

Bagepulver er et klassisk hjem afhjælpe for lugte af alle slags. I tilfælde af en urin pletten, drys de farvede område generøst med bagepulver. Gnid sodavand i området snavset, især hvis området er en dyb-fibered tæppe. Lad bagepulver sidde i mindst en halv time, længere hvis det er muligt, derefter støvsuger det op og tjekke for at se, om ammoniak-lugt er væk.

Brintoverilte

Hydrogenperoxid i opløsningen standard 3% du kan købe dagligvarer og kiosker, kan også være nyttige i at fjerne ammoniak-lignende urin lugt. En særdeles effektiv måde at bruge peroxid er at blande en kop af det med en tsk af opvaskesæbe, og derefter overbrusning denne løsning over et urin-gennemblødt område, som du havde tidligere drysses med bagepulver (beskrevet ovenfor). Med en blød børste--ligesom en fingernegl børste eller en parabol børste--arbejde peroxid løsningen ind i bagepulver til at danne en pasta. Lad det tørre, støvsuger det op og Gentag som nødvendigt, indtil ammoniak lugt fra urin er alle væk. Hvis du er bekymret over farven stof eller materiale i området bliver behandlet, kan du vælge for at lave en test i en inconspicuous område først, som hydrogenperoxid kan have en blegende effekt.

Klor blegemiddel

Hvis du har at gøre med urin-farvede cement gulve eller vægge, der lugter kraftigt af ammoniak, kan, du hvis du er meget omhyggelig, kunne bruge blegemiddel til at slippe af med lugten. Før du gå et vilkårligt sted i nærheden af blegemiddel flasken selv, skal du vaske området grundigt med et rengøringsmiddel, der indeholder absolut ingen blegemiddel. Klor blegemiddel blandet med ammoniak kan være en dødelig kombination, da disse stoffer skaber en giftig gas når blandet. Derefter rent skylles, skyl og skyl igen med vand. Skyl et par flere gange for god foranstaltning. Du ønsker at sikre, at der er ingen ammoniak venstre til at reagere med blegemiddel.

Når du har vasket og skyllet, blande en løsning i 10 dele vand til 1 del af blegemiddel og hæld det i en ren sprayflaske. Sørg for at vælge en flaske, der aldrig har haft noget der indeholder ammoniak. Prøv at ventilere området ved at åbne alle tilgængelige døre og vinduer i nærhed at lade nogle friske luft, derefter sprøjte ned vægge eller gulve med blegemiddelopløsning. Lad de våde områder sidde i 30 sekunder eller så, derefter tørre dem med en klud. Tillad noget tid at lade området tørre før kontrol for at se, hvis en anden anvendelse er nødvendig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com