Sådan holder injektionsmørtel fra revner

November 23

Der er to primære årsager til, at injektionsmørtel revner. En af grundene er, at du bruger den forkerte type af injektionsmørtel til jobbet. Væg injektionsmørtel bruges til at fylde rum, der er ikke mere end 1/8 tomme, og gulvet (eller slebet) injektionsmørtel bruges til at fylde større rum. Anden grunden er, at injektionsmørtel forkert var blandet da det oprindeligt blev udlignet. Tag dig god tid blanding din injektionsmørtel og få proportionerne rigtige til at begynde med. Ordentlig injektionsmørtel, korrekt blandet, vil ikke knæk.

Instruktioner

•Mærk pulveriseret injektionsmørtel til klumper eller hårde bolde af injektionsmørtel. Disse indikerer, at injektionsmørtel har absorberet fugt fra luften. Alle hårde klumper i injektionsmørtel skal fjernes. Bruge en bøde-maske til skærmen din injektionsmørtel, hvis nødvendigt. Dette er sjældent et problem med nye fuger fra en frisk åbnede fabrik-forseglet pose, men er ofte tilfældet, hvis posen er blevet åbnet og igen af en boligejer.

•Pour en afmålt mængde af klump-fri injektionsmørtel pulver i en container, afhængigt af hvor meget injektionsmørtel du nødt til at blande. Bland ikke mere end 1/2 gallon af injektionsmørtel pulver ad gangen, medmindre du er erfaren, som injektionsmørtel hærder i 30 minutter eller mindre.

•Tilføj vand til injektionsmørtel, efter producentens anvisninger præcis, baseret på mængden af pulver du blander. Rør meget godt. Mængden af vand blandet med din injektionsmørtel er afgørende for at holde din injektionsmørtel fra revner, når det er tørret. Danne en lille mængde af blandet injektionsmørtel til en kugle---Hvis bolden holder sin form, blandingen af vand og injektionsmørtel er korrekte.

•Hold injektionsmørtel float på en 45-graders vinkel når du trækker det på tværs af fliser til at fjerne eventuelle overskydende fugemasse, så kanterne af float ikke grave ud fuger mellem fliser. Vride ud af din injektionsmørtel svamp, så det er fugtig, men ikke våd når rengøring overskydende injektionsmørtel off dine fliser. Den største årsag til sprængning injektionsmørtel er for meget vand i injektionsmørtel, når den anvendes.

Tips & advarsler

  • Dine fliser har brug for et absolut solidt grundlag til at begynde med. Hvis instituttet flytter efter at fliser og fuger anvendes, er injektionsmørtel tilbøjelige til at knække.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com