Hvordan til at fjerne tapet med husstandens opløsningsmidler

November 24

Hvordan til at fjerne tapet med husstandens opløsningsmidler

Du behøver ikke altid at bruge pebret kemiske opløsningsmidler til at fjerne tapet og få limen ud dine vægge. Grundlæggende rengøringsmidler kan ofte gøre jobbet fint. At fjerne tapet er en totrinsproces. Du skal først fjerne tapet, selv. Derefter har indsætte rester skal renses fra væggene. Det er ikke altid den nemmeste opgave, men ved hjælp af rigtige opløsningsmidler og masser af vand kan fremskynde det op.

Instruktioner

•Test om dit tapet er vinyl coated. Mange nyere baggrunde er vinyl coated og kan være krængede uden nogen vand på alle forlader papiret opbakning og lim til andet trin. Fjerne skifte pladerne og starter fra et af områderne løs bag en switchplate, trækker papiret ud fra væggen. Det kan komme ud ganske nemt.

•Sæt ned drop klude til at beskytte dine gulve. Hvis du har bekymring over vand beskadige trægulve, lægge tape plast plader til baseboards derefter drop klude over plast. Slukke den elektriske strøm til rummet, som vand kan gå overalt - selv i elektriske forretninger...

•Mix omkring 1/2 gallon af varmt vand til den fælles landbrugspolitik af skyllemiddel. Brug en svamp eller pumpe sprøjte til at mætte et areal på væggen. Give det 5 til 10 minutter, derefter finde en kant med en spartel og begynde at skrabe. Det bør komme ud meget lettere. Brug glat strøg, der ikke gouge væggene. Kun arbejde i små sektioner ad gangen og lad varmt vand og skyllemiddel løsning gøre arbejdet for at løsne papiret. Re våd området, hvis du har brug for.

•Mix 1/2 kop af ammoniak med 1/2 gallon af varmt vand og gælder for ikke-vinyl coated papir. Nogle af de ældre ikke-vinyl coated papirer fjerne lettere med ammoniak og vand. Brug den samme teknik til ansøgning og stripping som i trin 3.

•Score papir først at lade vand blandingen bedre trænge igennem papiret, hvis den første sektion du har arbejdet beviser stædig. Scoring værktøjer, ligesom papirtigre, efterlade små perforeringer i det øverste lag af papir som du kører dem på tværs af væggen. Du kan også prøve ridser overfladen med 50-sandkorn sandpapir. Den scoring kan mar den underliggende væg så vær forsigtig med det og indse, du kan have at gøre nogle drywall reparation før du maler.

•Mix op en ekstra parti af løsningen du har fundet mest effektive til at fjerne papir, for at fjerne pastaen og eventuelle resterende papir opbakning. Ren pasta med en svamp, klemme den ud i en spand før genpålæsning svamp med løsning fra andre spanden. Hvis pastaen er tyk, skal du muligvis bruge skraberen til at fjerne værst. Holde rengøring og skylning indtil alle underlag og rester er renset ud.

•Nu blande en opløsning af lige dele vand og eddike og gøre en endelige sponging. Nu er du klar til at gøre eventuelle nødvendige væg reparation og maleri.

Tips & advarsler

  • Hvis tapetet er så stram at væggene at du gør betydelig skade mens du fjerner det, overveje at kalde en professionel eller maleri over tapet i stedet.
  • Dette er en rodet job. Gummihandsker og gamle tøj er dagens orden.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com