Dora Explorer soveværelse idéer

April 5

Dora Explorer soveværelse idéer

Dora Explorer er en yndet karakter når udsmykning lille pige værelser. Nickelodeon karakter skildrer en 7-årig pige, der nyder at udforske hendes omgivelser. Farverige rygsæk, kort og dyr tegn, der ledsager Dora er færdig i glædeligt farver, der er rart for indretning i en ung piges soveværelse. Rhus, der arbejder for ethvert budget kan være indarbejdet i en Dora Explorer soveværelse projekt.

Sengetøj

Sengetøj, som omfatter et tæppe eller dyne, lagner, pudebetræk og Dora's Bugga, Bugga historie tid pude er Nickelodeon licens emner til at dekorere en ung piges seng. Dora karakter kæle pude fordobler som en udstoppet legetøj for den lille en. Du kan gøre dit eget sengetøj med stof med Dora og velkendte ting fra tv-show og bøger.

Wall Decor

Væggene i soveværelset vil give en Dora Explorer atmosfære med maling farve til at matche sengetøj og møbler. Gul, pink, lavendel eller en bleg grøn mur vil give et sammenhængende udseende når de kombineres med

Dora Udforsk kæmpe WallStickers, der omfatter scener skildrer karakter og hendes venner. Mere subtile væg grænser kan anvendes til top eller midten af væggen for en prikken over i'et. En hånd-malede vægmaleri vil give rummet et skræddersyet design for unge Dora fan. Omfatte en vækst chart med bogstaver billeder til en interaktiv souvenir.

Dimensionelle objekter

En bred vifte af dekorative og nyttige tilbehør bruges til at forbedre rummet uden at sprænge budgettet. Lave eller købe en træ frakke træ, Dora Explorer Vægur, auto-tap light, bank eller skraldespand til hverdagsbrug. Omdanne et simpelt fersken eller tan farvet tæppe til kort med malet eller filt dekorationer skal placeres ved siden af sengen. Sat lup på et skrivebord for undersøgende eventyr for de ældre barn. Hænge en rygsæk reproduktion for nem adgang til den lille, til brug for sin egen Dora-type udforskninger. En udstoppet legetøj støvler, snigskytte eller Tico egernet vil tilføje mere til de trøstende stemning i rummet.

Møbler

Der findes flere stykker af Soveværelsesmøbler til Dora fans. Et lille barn seng, vuggende stol, toy box, udstoppede stol, bord og stol sæt er dekoreret med karakter motiver. Eksisterende møbler kan være kunstnerisk forbedret med en frakke pink eller lavendel maling og håndmalede figurer eller væg-klistermærker. En udstoppet stol eller taburet er et håndværk projekt lavet med trærammer og mønstrede cloth. Træ opbevaring kuber er også omdannet med billeder af Dora, støvler og andre tegn fra Nickelodeon show.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com