Hvordan du kan genbruge plastikposer med mønstre

November 25

Plastikposer er ikke typisk bionedbrydelige og som sådan, når de placeres på lossepladser, bryder ikke. Fordi det er vanskeligt at disponere over plastik, bruges mest genanvendelse virksomheder konvertere plastikposer til brugbare genstande som plast tømmer eller containere. Hvis du har mønstrede plastikposer og vil gerne undgå at smide dem ud, har du også mulighed for genanvendelse eller genbrug dem i en række forskellige måder.

Instruktioner

•Sæt poser i en genbrug bin for at blive afhentet af din lokale genbrug agentur. Kontakt din lokale genbrug agentur for at lære sin pick-up steder og tidspunkter.

•Tag tasker til din lokale købmand lagre for at blive genbrugt. De fleste dagligvarebutikker har placeringer foran indgangen eller i nærheden af området checkout specifikt placeret for genbrug plastikposer.

•Brug i kunst og håndværk projekt. Du kan få kreativ og bruge dine mønstrede plasticpose til at gøre en dekorativ håndtaske eller endda et par sandaler. Se ressourcer (se nedenfor) til hvordan man gør disse og andre projekter med plastikposer.

•Forbind-brug i dit hjem. Brug som en affald-bin liner, til at afhente animalsk affald eller som en frokost taske.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com