Sådan oprettes beton fortove

November 25

Sådan oprettes beton fortove

Poleret look og langvarig funktion af beton fortove kan forbedre landskaber. Våd beton hærder i form af formen det hældes i, så du kan tilpasse overflade for at supplere sine omgivelser. Et solidt fundament og glat overflade giver en elegant front gangbro eller kan føre gæsterne til en baggård terrasse. Installere en konkret gangbro er arbejdskrævende, men den resulterende gangbro kan vare i årtier.

Instruktioner

•Fastsætte form og layout af gangbro på en simpel skitse af din værftet. Gøre bredden mindst 4 fødder for handicappede adgang eller 30-36 inches, hvis stien er sekundære. Bruge reb eller landskab malingen til at skitsere kanterne af den påtænkte websted, tilføjer 6 inches bredde at give mulighed for de midlertidige former.

•Klippe lige ned langs reb eller maling, ved hjælp af en spade. Afdæk 8 inches fra webstedet med en skovl, grave indtil bunden er flad. Tryk på en hånd sikret mod løs snavs at komprimere i undergrunden.

•Pour 5 inches af 3/4-inch samlede over jorden og rake det jævnt. Tamp aggregeringen fra ende til anden, indtil klipperne ikke bevæger sig under pres. Lægge trådnet over toppen til at støtte den betonplade.

•Tryk på træ stakes gennem foundation hver 4 fødder og mod de indvendige vægge, ved hjælp af en hammer. Hvert spil skal være 1 tomme over jordoverfladen.

•Indstil 2-tommer af 4-tommer boards mod stakes så den øverste kant af brædderne er samme højde som indsatserne. Skrue boards til stakes med skruer og en boremaskine til at skabe en midlertidig form for gangbro.

•Åbn en taske af ready-mix beton og bland det med den producent-anbefalede mængde vand, indtil det er tykt, men pourable. Hæld beton over foundation fra den ene ende til den anden.

•Rake våd beton jævnt på tværs af gangbro med et gauge rake. Træk et 5-fods bord på tværs af beton, flytte frem og tilbage, til at dække eventuelle lav områder, fjerne overskydende beton og glat top. Når vand blødninger til overfladen og reabsorbs---ca 15 minutter efter pour---Tryk en murske eller squeegee over overfladen for at glatte det ud. Gå over toppen let med en shop kost at tilføje grooves for trækkraft.

•Klippe kontrol leddene med en murske hver 4 fødder på tværs af gangbro. Brug en bestyrelse til at guide murske kant, så linjen er lige, og gøre leddene halv dybde af den betonplade.

Tips & advarsler

  • Altid bære arbejdshandsker, beskyttelsesbriller, gummistøvler og en langærmet skjorte når du arbejder med beton.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com