Typer af hjorte hegn

November 26

Typer af hjorte hegn

Hjorte er smukke væsner, generelt føjelige og en bemærkelsesværdig del af den naturlige oplevelse. Når det er sagt, de er også en gene for landdistrikterne boligejere, som har værdifulde afgrøder, haver og landskabspleje for at være beskyttet mod uønsket indtrængen. Med en mangel på naturlige rovdyr i dag, rådyr befolkninger vokse ofte til skadelige niveauer og husejere har brug for en måde at holde rådyr fra deres ejendom. Indstillinger for hegn består af konventionelle metaltråd, elektriske og mesh stof typer.

Konventionelle Wire

Konventionelle tråds hegn er den mest almindelige type af hjorte hegn i brug. Lavet af galvaniseret metal før svejsetråd sammen, er det nogle gange plast belagt eller efterladt nøgne. Vedligeholdelsesomkostningerne er næsten nul, men over tid wiren kan nedbryde lidt at blive svagere eller begynder at ruste. Fordi det er lavet af heavy metaltråd, det er meget effektiv til at afskrække hjorte, men det er dyrt.

Elektrisk

Elektrisk hjorte hegn er en billig løsning, fordi det ofte er en enkelt ledning eller lille klynge af ledninger ikke langt væk fra jorden, der bærer en mild elektrisk ladning. Elektriske hegn er velegnet til områder hvor at have en fuld højde konventionelle hegn ikke muligt. Hjorte hegn er undertiden madding for at tiltrække dyr og uddanne dem ved at give dem et chok. Elektrisk anbefales ikke til områder med børn eller kæledyr stede.

Mesh

Mesh hegn er den nyeste form for hjorte hegn og er billigere end konventionelle men dyrere end el. Lavet af sort eller mørk grå polypropylen mesh stof, har dette fordelen at være næsten usynlig for ikke at bortlede opmærksomheden fra ejendom omgivelser. Meget slidstærk, mesh hegn weathers godt tåler direkte debiteringer fra rådyr, og er både miljøvenlig og human til dyret.

Brug

Alle typer er relativt nemme at installere af husejere, selv om til store områder eller i tilfælde af elektriske hegn, professionel installation er ofte bedst. Både konventionelle wire og mesh er mere effektive, når blussede nederst for at gøre det umuligt for hjortene at komme under dem. For at hjælpe med at uddanne hjortene at undgå hegnet under overflytning, er hvid strimler af materiale knyttet til at hjælpe hjorte Se og undgå hegnet.

Naturligt alternativ

Boligejere interesseret i afskrække hjorte fra deres ejendom, men er imod hjorte hegn kunne se til naturlige afskrækningsmidler. Plantning citrongræs, mynte eller lavendel omkring en ejendom vil forårsage rådyr til at undgå disse områder. De aromatiske til mennesker, men hjorte finde dem stødende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com