Hvordan du fjerner den afskalning belægning fra mine briller

November 27

Hvordan du fjerner den afskalning belægning fra mine briller

En skramme i linsen af dine briller, som kan være frustrerende og dyrt at lave, kan forringe dit syn. For at minimere denne forekomst, vil mange monokel fabrikanter omfatte deres linser i en beskyttende belægning, der hjælper med at gøre dem mere ridsefast. Det er ikke ualmindeligt, at denne belægning til at begynde afskalning ud af glasset som linser alder, hvilket resulterer i en ujævn kig på glasset. At fjerne den afskalning belægning fra briller skal gøres omhyggeligt, men det er normalt en enkel proces.

Instruktioner

•Spray linser med en opløsning af varmt vand og hvid eddike i en halv-og halvt løsning. Tør løsning væk med en linse klud eller microfiber håndklæde. Denne renser andre olier eller snavs fra linserne.

•Lay en mikrofiberklud over din finger og derefter sted en dråbe af solcreme på dugen, hvor fingeren er. Solcreme vil bidrage til at fjerne belægningen fra linsen.

•Rub solcreme ind i linsen, altid at holde microfiber mellem din fingerspids og linsen for at undgå udtværing eller ridser. Bruge minimal tryk til at undgå ridser og derefter gradvist øge presset efter behov.

•Fortsæt anvende solcreme til begge sider af linser og gnide det indtil belægningen er alle væk. Dette kan tage noget tid, som belægningen er resistente over for fjernelse.

•Rinse linser under vandet når belægningen er væk og derefter igen rense dem med eddike til at fjerne enhver resterende spor af solcreme.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com