Hvordan man bruger rosenvand som en olie

December 2

Hvordan man bruger rosenvand som en olie

Destillation af rosenblade resultater i to biprodukter: rose olie og rosenvand. Rosenolie er olie fra kronblade, at fordampe og kondensere i stadig. Rosenvand kommer fra dråber af olie og steg duft, der er tilført med vandet bruges til at destillere roserne. Begge har fugtgivende og hud helbredende egenskaber. Mens rosenolie er tungere end rosenvand, er to næsten udskiftelige i begge skønhed regimer og i aromaterapi. Du kan bruge rosenvand på samme måde som du ville rosenolie, blandingen bruger bare lidt forskellige ingredienser.

Instruktioner

•Pour om halv kop rosenvand i en skål. Tilføje omkring en fjerdedel kop glycerin, som er en klar, tyk væske med en konsistens svarende til babyolie. Glycerin er ikke fedtet, bare tyk. Det vil blive tykkere rosenvand lidt for at gøre det lettere at bruge.

•Stir vand samt glycerin indtil de er grundigt blandet sammen. Hæld blandingen i en mørk glasflaske med en pipette i låget.

•Drip omkring fem dråber rose vand blandes på et stykke vat. Stryg det over dit ansigt om morgenen og aftenen. Bruge rosenvand i løbet af dagen til at rense dine porer og beskytter din hud fra tørring vinter vind.

•Sæt en aromaterapi ring over en pære i en bordlampe. Disse ringe er metal eller sten og sidde på pærer som en krone. De har en kanal, som løber rundt i kanten for duftende olier. Dryppe rosenvand og glycerin ind i kanalen, indtil den er fuld. Da rose vand fordamper hurtigere end rosenolie, skal du fylde ringen hver time i stedet for hver par timer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com