Hvordan at måle Wire

December 3

Hvordan at måle Wire

USA bruger en numerisk system til at fastslå den korrekte måle wire behov for at forbinde din elektriske artikler til elforsyning--det har henvist til som den amerikanske Wire Gauge (AWG). Wire målere løber fra 18, som er den mindste ledning til 000000, som er en tyk kabel. For at beregne den korrekte wire gauge, du har brug at kende størrelsen af nuværende at strømme gennem ledningen og afstanden det rejser fra strømkilden til det elektriske element.

Instruktioner

•Brug et målebånd og måle afstanden fra stikkontakten til den elektriske enhed. Runde op målingen til den nærmeste mund, derefter tilføje 1 fod til måling. Bruge en lommeregner til at fordoble resultatet og brug en pen til at skrive det på et ark papir. For eksempel, hvis afstanden er 6 fod og 8 inches, runde det op til 7 fod og dobbelt det til 14 fod.

•Look på etiketten oplysninger på den elektriske apparat til at fastslå effekten det forbruger. Nedskrive watt. For eksempel, etiketten kan sige 500 watt, så nedskrive 500, eller det vil sige 2 kW, i hvilke tilfælde nedskrive 2.000 watt.

•Divide watt du skrev af 110 at få ampere eller aktuelle den elektriske enhed bruger ved hjælp af en lommeregner. Runde op resultatet til nærmeste hele tal. 110 vedrører den spænding, der leveres til dit hjem i USA For eksempel, hvis du skrev ned 1500 Watt, derefter opdele 1.500 af 110 for at få 13.63. Betyder 14 ampere runde det op til 14.

•Klik på linket i afsnittet ressourcer for at åbne Web-siden. Du ser en tabel med rækken gul på tværs af toppen og en grøn kolonne ned i venstre side.

•Se dine ark papir. Find den tilsvarende afstand, du skrev i den grønne kolonne. Runde op nummer, hvis du ikke kan finde et nøjagtigt match. Se på tværs af rækken gul for at finde de tilsvarende ampere du skrev på ark papir. Igen, runde op til nærmeste ampere, hvis nødvendigt.

•Følg linje ned fra rækken gul indtil det opfylder linjen fra den grønne kolonne. Tallet i den hvide boks er wire gauge behov, baseret på dine beregninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com