Hvordan kan jeg bruge udendørs vandhaner indendørs?

December 4

Hvordan kan jeg bruge udendørs vandhaner indendørs?

Udendørs vandhaner er normalt knyttet til enten kobber forsyning rør og loddes på plads, eller galvaniseret stålrør, der er gevind til ende af røret. Vandhaner knyttet til galvaniseret rør kan unthreaded og installeret på slutningen af en anden galvaniseret forsyning rør indendørs, og vandhanen knyttet til kobberrør kan afskære og loddet til kobber forsyning rør indendørs. Bemærk, at selvom kobber forsyning rør kan findes i indvendige badeværelser og køkkener, galvaniseret rør er normalt findes i kældre eller oprustning områder.

Instruktioner

Vandhane knyttet til udvendigt galvaniseret vandforsyning rør

•Drej vandet off på de vigtigste afspærringsventil. Placer en rørtang rundt uden for vandhanen og flytte skruenøgle mod uret, indtil vandhanen er fjernet fra rør gevind. Anbring teflon tape med uret rundt tråd og tråd på en stål endedæksel. Spænd det på plads med en rørtang.

•Rengør galvaniseret rør gevind beliggende på indersiden af huset med en stålbørste.

•Applicer teflon tape med uret omkring tråden. Tråd hane, med hånden på rør gevind. Placere rørtang omkring vandhanen og spænd det med røret. Tænd for vandet igen.

Vandhane knyttet til udvendige kobber vandforsyning rør

•Drej for vandet på de vigtigste afspærringsventil. Markere kobber udvendige forsyning rør tre inches fra vandhanen ved hjælp af en filt spids pen. Placere en slange fræser rundt om røret. Sænke sine blade ind på mærket. Rotere kutteren 360 grader engang. Spænd kniven igen. Rotere igen. Følg dette mønster indtil røret er skåret igennem.

•Sand ende af pipen fastgjort til vandhanen, som i slutningen af indvendige kobber levering røret. Bruge smergel klud. Også sand indersiden af en lige kobber kobling. Nu anvende lodning pasta til alle de områder, der er slebet.

•Skub koblingen ind i slutningen af forsyning rør, og røret fastgjort til vandhanen ind i anden enden med koblingen. Rul 8 inches af lodde fra sin spool, og tænde propan torch. Varme omkring ene ende med koblingen.

•Touch slutningen af loddetin til sømmen mellem rør og kobling, og anvende 3/4 tommer Loddemetal rundt sømmen. Nu varme og Anvend loddemateriale til koblingen 's andre søm. Tørre væk enhver lodde drypper fra kobling med en klud. Lodde en kobber endedæksel til slutningen af den udvendige kobber forsyning rør, efter de samme retninger. Tænd for vandet igen.

Tips & advarsler

  • Husstand kobber er som regel 1/2 eller 3/4 tommer i diameter. Måle tykkelsen af kobber supply pipes før du køber koblingen.
  • Altid have en vand sprayflaske ved hånden når lodning kobber leddene.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com