Sådan vand nye Bur egetræer

December 5

Sådan vand nye Bur egetræer

Bur egetræer er hjemmehørende i det østlige USA, vokser så langt mod vest som Wyoming, og så langt syd som Texas. Træerne er en af de få oaks, der tilpasser sig de tørre, basisk jordbund i området Rocky Mountain. Bur oaks vokser langsomt, men nå 100 til 170 fod høje. De har nogle problemer med sygdom eller skadegører og kan leve i flere hundrede år. Træerne er tørke tolerant når dette er stiftet, men har brug for hyppig vanding mens unge.

Instruktioner

•Efter placere træet i hullet under plantning, fylde hullet tre fjerdedele fuld af jord. Fyld hullet med vand og lad det dræne fuldstændigt før du tilføjer den resterende jord. Vand bur eg med en yderligere 2 til 3 gallons af vand, efter at du har autoriseret ned i jorden med din fod.

•Mound jord til at danne en 2-tommer ring rundt om træet, 24 inches fra stammen. Denne ring danner et bassin for at fange og holde nedbør og kunstvanding vand.

•Lay 2 til 3 inches af træ chip barkflis på jorden omkring træet, men ikke at røre ved stammen. Denne muld bevarer fugt og forhindrer ukrudt vækst.

•Kapacitet bur eg ugentlig i mindst de første år. I veldrænet jord eller lerjord, Giv 1 tommer vand ugentligt. I sandjord, give 2 inches af vand, da vand afløb hurtigt fra disse jorder. Hvis træet er plantet i vandede græs, vil det sandsynligvis modtage nok fugt når du vand på plænen.

Tips & advarsler

  • Bur oaks generelt vokser 1 fod om året, der anses for langsom vækst. For at forbedre væksten, fortsætte med at levere ugentlige vanding, selv når træet er etableret, hvis du bor i et tørt område.
  • Placer en regnmåler i nærheden af træ til at bestemme hvis du giver vand nok.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com