Hvordan man opbygger hårdt dækker for en Trailer

December 5

Hvordan man opbygger hårdt dækker for en Trailer

Flatbed og Åbn-top nytte trailere er en god mulighed til at trække store, voluminøse elementer, når du ikke har adgang til en boks lastbil. Nogle Last kræver større beskyttelse. I disse tilfælde kan hard indbefatter foretages fra krydsfiner og dimensionelle tømmer til at beskytte din last fra elementerne. Da de fleste trailere er temmelig lang, er det nemmest at opbygge din dækker i sektioner, der kan let løftes og slukker for at traileren kan fortsat skal anvendes åbne, når dynen ikke er på plads.

Instruktioner

Dele

•Measure længde og bredde af traileren. Divider længden af 4 fødder. Du vil bygge en dækning sektion for hver 4 fod i længden, og en til at dække eventuelle resten.

•Klippe two-by-four tømmer til din ramme, ved hjælp af en rundsav. Skær to stykker bredde på trailer sengen (fra indersiden til indersiden af skinnerne, hvis traileren har dem) for hver sektion af dækning, som du har til hensigt at bygge. Skåret fire stykker på 28 1/2 inches hver til at tjene som ben, og fire stykker på 45 tommer til afstivning.

•Anbring to bredde stykker parallelt med hinanden på kant, med to af de 45-tommer stykker mellem dem, en i hver ende. Drive 3-tommer skruer gennem bredde stykker i enderne af 45-tommer-stykker, to i hver ende af hvert stykke, til at danne et rektangel ramme.

•Measure rammen og skære et stykke af 3/4-inch tyk krydsfiner til at passe det; lave en til hver fuld dækning sektion du agter at bygge. Skær to endestykker for hver dække afsnit 48 af 32 inches fra 3/4-inch tyk krydsfiner.

Forsamling

•Lay 28 1/2-inch stykker ud parvis, parallelt med hinanden. Passer til en 45-tommer stykke mellem hvert par i den ene ende og skrue dem sammen som du gjorde toppen. Passe til en af 48 x 32 tommer krydsfiner stykkerne til hver af disse tre-sidet rammer. Vedhæfte krydsfiner med 1 5/8-inch behandlet dæk skruer hver 8 inches.

•Fit en krydsfiner panel til toppen af hver lang top ramme og fastgør med 1 5/8-inch behandlet dæk skruer, en hver 8 inches. Vedhæfte en ben sektion, der består af en tre-sidet two-by-four ramme og krydsfiner cover til hver ende af hver top ramme med krydsfiner på ydersiden. Drive skruer via fanen Åbn krydsfiner på toppen af afsnittet ben ind i den two-by-four ende af det øverste panel. Dette vil skabe store, tre-sidet "tabel" som sektioner.

•Følg de to forrige trin til at samle et cover sektion for hver 4 fødder af trailer længde. Gøre et lignende afsnit, skåret til bredde til at passe på den bagerste ende af trailer, der dækker ethvert område, der er stadig mindre end 4 fod bred.

•Klippe et stykke krydsfiner til at passe den ene side af en åben ramme at gå forrest i traileren. Skrue det top two-by-four kant, og kanterne af to ben sektionerne knyttet til den. Gør det samme for afsnittet smalle cover til bagsiden af traileren.

•Strømforbrug i standby dækslet sektioner på sengen af trailer, side om side til at dække hele sengen. Tilføj eyehook låse mellem sektioner til at holde dem sammen, to på hver ende og to på toppen. Bruge wratcheting stropper over dynen til at holde dem fast ned til trailer bed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com