Væg vandhane vs slange Bib

December 7

Væg vandhane vs slange Bib

Udtrykkene "vægbeslag vandhane" og "slange bib" henvise til en bred vifte af vandhaner. Til effektivt at sammenligne væg vandhaner og slange hagesmækker, bør du fastslå anvendelse og placering af armaturet. Et stativ til udendørs kunstvanding kræver f.eks forskellige funktioner end et stativ til at fylde en indre nytte vasken. Lære om både standard og specielle VVS armaturer hjælper dig med at vælge en vandhane eller slange bib, der opfylder dine krav.

Standard slange hagesmækker

Standard slange hagesmækker, også kaldet sillcocks, har en enkelt stikkontakt, der leverer vand fra det kolde vand linje. Slange tråde omringe rand af en standard slange bib stikkontakt. Vinkel og afstand af slange tråde adskiller sig fra den vinkel og afstand af rørgevind. I modsætning til rørgevind, som kræver pipe-tråd fugemasse, skabe slange tråde en vandtæt forsegling med en gummiskive. Gummipakskiven sidder i bunden af en slange montering, som den kvindelige side af en haveslange.

Standard væg vandhaner

Selv om udtrykket "vægbeslag vandhane" generelt henviser til enhver væg-monteret hane armaturet, er de fleste væg vandhaner fremstillet til indvendig brug. Lige slange hagesmækker, væg vandhaner normalt har en enkelt stikkontakt. Dog vandhane stikkontakter ofte rute vand fra to ventiler: et koldt vand og andre varme. I modsætning til slange hagesmækker, som har gevind forretninger, der tilsluttes slanger, faucet stikkontakter er normalt glat og simpelthen spild i et bassin.

Slange Bib applikationer

Slange hagesmækker leverer typisk vand til kunstvanding og udendørs vedligeholdelse. En slange bib slange tråde ikke kun oprette forbindelse til haven slanger, men også tilslutte til en bred vifte af gør det selv-vanding kits, såsom drop vandingsanlæg og soaker slanger. Mange gårdhave mister kits modtage vandforsyning fra slange hagesmækker. Indvendige anvendelser af slange hagesmækker omfatte frihedsstraf toiletter og vaske maskine forsyningslinjer. Fabrikanter fremstiller standard slange hagesmækker fra korrosionsbestandigt metaller såsom messing.

Anvendelser af væg vandhaner

Væg vandhaner er egnet til flere indvendige og udvendige VVS applikationer, herunder badeværelse håndvaske, køkkenvaske og udendørs nytte dræn. Til udendørs brug tilbyder komponent-producenter, VVS inventar, der er en hybrid af væg vandhaner og slange hagesmækker. Som standard væg vandhaner, hybrid væg armaturer montere på vægge og give både varmt og koldt vand. I modsætning til standard væg vandhaner har hybrid armaturer slange-threaded afsætningsmuligheder. Derudover boer udendørs væg vandhaner er sammensat af tyk, korrosionsbestandigt materiale, indvendige væg vandhaner er tilgængelige i en række forskellige dekorative finish.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com