Hvorfor får jeg kun fugt på ydersiden af min Triple-rude Vinduer?

December 8

Hvorfor får jeg kun fugt på ydersiden af min Triple-rude Vinduer?

Fugt kondens på ydersiden af windows er fælles og ikke nødvendigvis et problem. Det er imidlertid vigtigt at forstå årsagen til fugt-kondens og de forskellige metoder.

Fugt kondens

Fugten kondenserer når varm luft kommer i kontakt med kold luft. Denne almindeligvis opstår på ydersiden af windows, fordi varmt luft inde kommer i berøring med glas, der er som regel koldt som følge af udeluft. Fugt på ydersiden af dit vindue kan fastsættes relativt let i forhold til fugt, der har akkumuleret inde i windows.

Problemer

Fugt fra windows kan beskadige væg og loft materialer omkring vinduet. For eksempel, fugt kan forårsage maling eller tapet til skræl og kan rådne i vindueskarmen. Derudover kan fugt føre til skimmel og meldug vækst, som kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer.

Løsninger

Triple-rude vinduer er designet til at forhindre fugt kondens. Den første ting at gøre således kontrollere glasset til at sørge for der er ingen revner. Hvis glasset skal udskiftes, kan du overveje at købe glas med en høj kondens resistens vurdering (CR). CR ratings spænder fra 0 til 100, med den højere tal, der angiver bedre kondensering modstand. Derudover kan du forhindre fugt fra kondensering på din windows ved at reducere mængden af fugt inde. Kører en affugter udretter denne opgave.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com