Pool Ionizer instruktioner

December 9

En swimmingpool ionizer hjælper med at reducere behovet for andre desinfektionsmidler og holder brugen af pool kemikalier til et minimum. Installeret i en pool returslangen, bruger en ionizer en lav spænding jævnstrøm (DC) elektrisk ladning til at dræbe alger og bakterier i vandet, som det passerer gennem enheden og tilbage til puljen. For de bedste resultater, skal du vælge en ionizer, der har både kobber og sølv komponenter. Kobber-ioner dræber alger, og sølv-ioner dræbe bakterier.

Installere en Ionizer forsamling

Plumb ionizer enhed direkte ind i puljens tilbagevenden VVS efter det sidste stykke udstyr i systemet. Hvis din pool har et varmeapparat, vil det normalt være det sidste stykke udstyr. Ionizer enhed er en tee fitting med en klar plast inspektion rør, så du kan overvåge tilstanden af metal elektroderne. Skære returslangen og installere enheden med PVC lim direkte ind i linjen VVS så inspektion tube og elektrode samling er vinkelret på returslangen til lettere adgang.

Montering af styreenheden

Sluk for strømmen til pool ur og montere styreenheden til pumperum muren nær pool ur. Brug nummer 12 isolerede enkelt strand wire og fleksibel PVC elektriske conduit og PVC elektriske installationer til ledning styreenheden til belastning side terminaler tid uret. Belastning side terminaler er de samme terminaler, at magten pool pumpe. Dette sikrer, at ionizer fungerer kun, når pool pumpe der kører. Fastgør ledninger fra elektroder til kontrol enhed terminaler.

Kører Ionizer

Ionizer løber sammen med pool pumpe, så det kun fungerer, når vandet strømmer gennem systemet. Generelt, vil du nødt til at køre pumpen og ionizer mindst seks timer om dagen for effektiv pool vand ionisering. I varmt vejr eller Hvornår poolen er tungt anvendte, vil du sandsynligvis nødt til at køre systemet i mindst otte timer om dagen.

Til "opladning" bassinvandet for maksimal ionisering, tilføje et produkt som Instant-ioner til at indføre nok kobber, sølv og zink-ioner i vandet for at bidrage til at øge systemet ved opstart. En pint flaske vil behandle en pulje på op til 35.000 gallons.

Ionizer begrænsninger

En ionizer er effektive til at fjerne alger og bakterier, men det gør ikke oxidere organisk materiale introduceret af svømmere meget godt. Du skal stadig tilføje iltningsmiddel, såsom klor, eller periodisk chok pool med iltningsmiddel. Ionizer vil reducere mængden af klor eller andre iltningsmidler behov, dog med så meget som 80 procent.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com