Hvordan du tilslutter en Multi-farve lys til en lyskontakt til poolen

December 10

Hvordan du tilslutter en Multi-farve lys til en lyskontakt til poolen

Mangefarvet lys dekorere din pool til en relativt lav pris og giver en effekt, der farver vandet i et utal af måder. En speciel bolig encases lys til at forhindre vand infiltration og en nærliggende samledåsen beføjelser lys og andre enheder i pool-området. Pool lys er ofte forbundet med en lyskontakt til at dreje dem og slukkes så bekvemt som muligt, men hvis dette ikke er tilfældet, omhyggeligt krog dem op selv at give dig større kontrol over når lysene vænne.

Instruktioner

•Drej off afbryder i din vigtigste strømforsyning, der leverer elektricitet til pool-området. Dette forhindrer risikoen for en elektrisk ulykke, når der udføres vedligeholdelse på lysene.

•Anvend en skruetrækker til at fortryde den lyse boliger fra pool dæk og fjerne det fra vandet, placere den på toppen af bunken. Strømkablet skal være lang nok til at tillade dette.

•Fjern alle skruer eller klemmer på forreste lysets hus til at trække off frontpladen og skru den gamle lys.

•Skru de flerfarvede pære ind i huset, skub frontpladen tilbage på plads og stram skruerne eller klemmer til at forhindre vand i at komme ind i huset.

•Udskift pakning i bunden af huset med en frisk til at sikre en vandtæt forsegling og placere huset tilbage til pooldækket, stramme skruerne med en skruetrækker til at holde det på plads. Hvis du kan se luftbobler kommer ud af huset, fjerne det straks fra vandet og kontroller for utætheder, stramning eventuelle løs dele på frontpladen eller boliger.

•Åbn samledåsen i nærheden af poolen, at beføjelser lys og finde det største udbud kabel. Alle hvide ledninger i boksen feed ind i den vigtigste kabel, hvilket gør det nemt at finde.

•Knock ud af en ubrugte stik på samledåsen af vigtigste leverer kabel og køre et strømkabel fra kassen til en stikkontakt, der er lyskontakt kontrolleret. Kontroller spænding krav for forretningen og boksen er lige til at forhindre en kort.

Gendanne magten til breaker og test lyskontakten at kontrollere det korrekt styrer den flerfarvede lys.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com