Dele til en over jorden Pool

December 13

Dele til en over jorden Pool

Over jorden pools er en økonomisk løsning til mere komplekse modeller, i jorden. Overjordiske puljer kan vare mange år, når korrekt samlet og kan tilbyde et sted for at køle ned og Nyd den øvelse, som svømning giver. Over jorden puljer kommer i mange former og størrelser, men alle har nogle grundlæggende dele til fælles.

Vægge

Over ground pools funktion stål eller syntetisk polymer vægge, som giver den grundlæggende struktur af poolen. Mens stål vægge er mindre dyre, kan de begynde at rust over tid. Polymer vægge er modstandsdygtig over for rust og levere den samme ufleksibel struktur som stål. Over jorden pool har væggene lodrette støtter, der strækker sig ned i jorden og kan også udvide opad for at oprette en del af dækket rækværket.

Liner

En polymer liner sidder inde i vægge og dækker gulvet i en over jorden pool. Foringen er blandt de vigtigste dele af poolen, da det indeholder alt vandet. Selv en lille tåre i foringen kan forårsage pool at tømme hurtigt, forårsager skade på væggene og andre komponenter. Liners skal være holdbart og også modstandsdygtigt over for klor og andre kemikalier, der holde pool vand rent og kan forringe lav kvalitet plast.

Dæk

En over jorden pool behov sit eget dæk, da vandstanden er flere fod højere end jordniveau. Stål og aluminium dæk tillægger de lodrette støtter for pool vægge og generelt wrap rundt om hele poolen eller et sted at slappe af i solen ud til den ene side af vandet. Dæk kan gulvtæppe eller belagt med skridsikker gummi eller plast til øget sikkerhed og nem rengøring.

Pumpe

En over jorden pool bruger en ekstern pumpesystem med en stor pumpe har til huse i nærheden, ofte under pool dæk og i stueplan. Pumpe, som er knyttet til et indtag og en stikkontakt i pool væg, indeholder et filter til at fjerne bittesmå partikler fra vandet for at undgå alger og bakterier i at vokse.

Stiger

Over jorden puljer skal også stiger for at indtaste poolen eller nå bunken. Låsning stiger, at svinge op eller folde mod dækket er fælles at forhindre børn i at få adgang til poolen uden opsyn. Stiger fører i puljen gør det lettere at komme ind og ud af vandet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com