Vinduet sikkerhed for børn

December 15

Vinduet sikkerhed for børn

Ingen forældre ønsker at overveje mareridtet af en lille barn falder fra et åbent vindue. Men ifølge den amerikanske Consumer Product Safety Commission, hvert år et gennemsnit på otte børn, 5 år eller yngre, dør efter at være faldet fra et vindue. De børn, der overlever ansigt livstruende eller permanent invaliderende skader--omkring 3.300 børn behandles skadestuer hvert år for vinduet falls. Der er enkle trin til at træffe for at forhindre tragiske vindue falls og forældre skal gøre pårørende opmærksom på dem, også.

4-tommer reglen

Windows bør aldrig åbnet mere end 4 inches. Nysgerrige småbørn være ikke i stand til at passe mere end en hånd gennem den lille plads men værelser stadig modtage udeluft. Dette gælder både lodret og vandret åbninger. Sæt vinduet låse på alle vinduer, stopper skærf fra rejser mere end 4 inches, bare for at være sikker.

Indstillingen Top-Down

Dobbelt - hung windows skubbe op og ned. Åbn din windows fra toppen ned, langt over den højde, et barn kan nå. Du vil være i stand til at nyde foråret og sommeren breezes og nysgerrige børn kan sikkert nyde opfattelse gennem den lukkede nederste rude af vinduet.

No-krybbe Zone

Holde alle møbler fra windows. Små børn elsker at klatre og de er bemærkelsesværdigt hurtige. Ikke give nem adgang til en tørretumbler udenfor fra bagsiden af sofaen, en bænk eller en reol med hylder, der kloge børn bruges som en stige. Placer aldrig en krybbe, ændre tabel eller bed ud for eller i nærheden af et vindue. Fristelsen til at udforske deres verden er kabelforbundet til børn. Desværre, de ikke kan flyve.

Den barriere regel

Frigøres barnet sikkerhed installationsvinduet vagter er obligatorisk i mange kommuner til boliger eller lejligheder med unge børn. Vent ikke for en ret til at beskytte dine børn. Sætte denne stil af guard på vinduer i alle værelser. De har en sikkerhed release for flugt under en brand, men medmindre du rejser en teknisk geni buksetrold, frigivelse er for voksne til at bruge. Omkostningerne ved installationsvinduet vagter er langt mindre end et besøg til en ortopædkirurg. Og ikke regne med skærme til at beskytte børn mod falls. Skærme er stærk nok til at holde fluer og myg udenfor. De er nogen barriere mod vægten af et barn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com