Sådan Care for Passiflora Incarnata

December 16

Sådan Care for Passiflora Incarnata

Passiflora Incarnata, almindeligvis kendt som passionsblomst, er en farverig vifte af blomstrende vin fundet i mange tropiske områder i verden. Passion blomster er forholdsvis lav vedligeholdelse planter, der vokser som stauder i varmt og tempereret klima og enårige i køligere forhold. En strukturel support system er nødvendige for vin til at klatre og trives, men med blot et par værktøjer kan du dyrke din egen passion blomster.

Instruktioner

•Forbered din beplantning jord. Passiflora incarnata vil vokse i en række forskellige jordtyper, men planten er bedst i semi-skyggefulde jord suppleret med frisk kompost. Tilføje et par håndfulde af kompost til din plantning område og indarbejde det i jorden med en lille haven skovl eller rake.

•Plant din passion blomster mindst 4 inches i jorden for at forhindre dem i at blive beskadiget af dyr i din have. Dække planterne løst med jord, klappede forsigtigt, for at udligne den friske jorden omkring planterne.

•Erect din støtte struktur omkring din plantning plads til at give din passion blomst vinstokke nok støtte som de vokser. Tunge espalier, plast haven hegn og haven Dorne leverer attraktive og funktionelle klatring plads til din Passiflora incarnata. Du kan ombryde stemmelighed haven omkring din støtte og din vinstokke til at holde dem oprejst som de vokser.

•Sprinkle en lille mængde gødning omkring din nyplantede Passiflora incarnata. En langsom frigivelse gødning fungerer bedst som det frigiver næringsstoffer i jorden over en længere periode. Befrugte dine planter hver seks måneder for at tilskynde til maksimal vækst.

•Soak jord med frisk vand til at tillade gødning til at trænge ind til rødderne og foder din blomster. Vand dine planter, mindst en gang om ugen eller når du opdager, at jorden er tør i en dybde på ca 2 inches.

•Harvest af maypops produceret af anlægget i efteråret. Maypops er store, runde frugter, der vokser fra vinstokke af din Passiflora incarnata. De er spiselige og kan spises rå eller lavet til frugt konserves.

Tips & advarsler

  • Vælg en placering, der har en god blanding af sol og skygge. Passion blomster er meget hårdfør men vokser bedst når de plantes i en placering, som både indarbejder.
  • Ikke kingsize dine planter. Passiflora incarnata kan blive hæmmet, hvis de opbevares for fugtigt.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com