Sådan transplantation mistelten

December 1

Sådan transplantation mistelten

Mistelten er bedst kendt som en juledekoration, hvorunder par kys, samt en fælles tilføjelse til kranse og guirlander. Fordi den semiparasitic busk vokser på træet grene "tæt på himlen" og aldrig rører jorden, mener hedninge, det er en ren, hellig plante. For bedre eller værre mener miljøforkæmpere, at mistelten kan dø frem til år 2030, på grund af nedgangen i æbleplantager hvor planten vokser. Gartnere har tendens til at undgå pasning af anlægget, men på grund af den skade, det er årsagen til dens vært træer. Hvis du gerne vil spille en rolle i at redde mistelten, eller hvis du blot ønsker at fjerne det fra en svækket værten træ, kan du plante dens bær i et andet træ. Desværre er det umuligt at kunne flytte en hele anlægget.

Instruktioner

•Prune mistelten grene fra deres nuværende vært træ og gemme dem i en krukke med koldt vand, indtil du er klar til at bruge bærrene. Du kan også gemme kviste af ferie mistelten i en krukke med vand.

•Squeeze en bær på siden eller bunden af en sund løvfældende frugt gren, der er ca 8 inches i diameter. Berry's gel vil holde fast ved grenen på sin egen.

•Gentag trin 2 og 3 for at udbrede så mange planter som du ønsker.

•Tie et stykke sejlgarn omkring gren til at markere mistelten steder.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com