Sådan reparation Knockdown loft tekstur

December 17

Knockdown loft tekstur bryder op flade udseendet af et loft, tilføjer interesse til overfladen mens skjule ethvert skønhedsfejl. Sprøjtes på plads, kan tekstur undertiden svigte, falder fra loftet og forlader skaldede pletter, der mar udseende. Reparation tekstur, således at det reparerede område blander til resten af loftet kræver mere end anvendelsen af en smule af udskiftning tekstur. Hvis du vil oprette en sømløs patch, skal du retexture det beskadigede område. Det er rodet og tidskrævende, men når du er færdig med den nyligt reparerede område bør blande naturligt ind i den gamle overflade.

Instruktioner

•Sæt dropcloths over gulvet og værelset indretning at forhindre falder tekstur fra farvning. Brug malertape til at holde dropcloths på plads. Dække væggene med plastfolie for at undgå at sprede tekstureret materiale på væggene. Tape presenningen på plads så godt.

•Fjern den resterende tekstur fra området af tekstur tab, ved hjælp af en spartel til at skrabe materiale væk. Sand området glat med sandpapir knyttet til en slibning blok. Tør området ren slibning rester med en klud.

•Dæk enhver leddene afsløret i at fjerne tekstur med et lag af fælles sammensatte anvendes med en spartel. Dække stof med våde fælles bånd. Tryk på tape på plads, ved hjælp af flat af den spartel. Brug en maling sprøjte til at sprøjte den slebne område med en primer frakke af maling til at give en overflade på hvilke udskiftning tekstur vil holde.

•Fyld en akustisk sprøjtepistol med en blanding af fælles sammensatte og vand, fortyndet indtil det har en konsistens lidt tykkere end Pandekage dej. Sprøjte tekstur på PRIMES loftet, at skabe en jævn dækning af tekstur. Gøre det muligt tekstur til at sætte i 20 minutter uden at udtørre.

•Flyt et knockdown kniv på tværs af den anvendte tekstur på omkring 30-graders vinkel til at fjerne tinder på enderne af knockdown tekstur. Tillad tekstur 24 timer tørretid.

•Paint i loftet, ved hjælp af en interiør latex maling i samme farve som den oprindelige maling til at dække og blend den nye tekstur med den oprindelige tekstur. Hæld malingen i en rulle pan og rulle valse, med udvidelse pole knyttet gennem malingen til at anvende maling på rullen. Anvende maling til loftet med rulle. Sted maling i rækker på tværs af loftet overflade. Overlap rækker omkring en tomme på kanterne for at undgå striber. Gøre det muligt malingen til at tørre i 48 timer før du fjerner dropcloths.

Tips & advarsler

  • Bære arbejdshandsker, beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske under projektet for at beskytte dig selv mod faldende tekstur materiale.
  • Skåret væk et lille stykke af tekstur og har det testet for asbest med en EPA-certificeret testlaboratorium før fjernelse. Hvis laboratoriet finder asbest, har en professionel remove tekstur.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com