Hvad kan der gøres ved Roaches kommer op gennem en opvaskemaskine?

December 19

Hvad kan der gøres ved Roaches kommer op gennem en opvaskemaskine?

Kakerlakker spise madrester og skrald og overføre sygdomme som tyfus, hepatitis og parasitære Toxoplasmose. De også forårsage allergi, som kan forværre astma problemer hos børn. Flere arter af kakerlakker kan invadere dit hjem, men har du kakerlakker i din opvaskemaskine, de er sandsynligvis tyske kakerlakker. Heldigvis er der flere effektive måder at styre dem.

Inspektion

Tyske kakerlakker er normalt findes i køkkener og badeværelser, fordi de kan lide varme, fugtige områder, hvor det er let at skjule. Hvis du se kakerlakker i din opvaskemaskine, vil du sikkert finde dem andetsteds, fordi kakerlakker lever i grupper, og den tyske kakerlak er en frodig opdrætter. Se bag andre apparater, herunder kogeplader og køleskab. Check under og bag dræn og langs indvendigt rammer af skuffer og skabe. Inspicere kanterne af drop lofter, især dem, der ligger over din opvaskemaskine og komfur. Kig bag toilet, bruser og badekar og i afløb. Ud over udkig kakerlakker, kigge efter pletter de forlader på vægge og i skabene.

Lokkemad

Lokkemad er en effektiv måde at dræbe kakerlakker bor i din opvaskemaskine eller andre områder af dit hus og de kræver ikke en masse forberedelse som flydende sprays gøre. Det vil imidlertid tage adskillige uger, før du mærke en reduktion i antal. Sted lokkemad under opvaskemaskine og dræn, køleskab og komfur, inde i skabene og ved siden af trash beholdere. Agnen skal placeres op mod kanter eller skylle ind i hjørner, ikke ud midt i et område, for at tiltrække kakerlakker, der bruger disse stier til at flytte rundt.

Borsyre

Borsyre virker som en mave gift til at dræbe kakerlakker, der spiser det. Påfør et tyndt lag af borsyre pulver til de områder, du behandling, herunder hvor VVS rør Angiv vægge. Træf bunker af borsyre fordi kakerlakker vil undgå dem. Du bør næppe kunne se film af pulver du lægger ned. Borsyre er ikke betragtes som meget giftige for voksne, men det kan være et problem for børn og kæledyr, så du bør sørge for at holde dem ude af behandlede områder. Gælde ikke borsyre til områder bruges til at tilberede mad.

Støv

Støv som diatoméjord og silica kuldioxid dræbe kakerlakker af skadelige voksagtig belægning på deres kroppe og tørring dem. Anvende støv i et tyndt lag nedenunder din opvaskemaskine og andre apparater og i væggen hulrum. Brug kun mad-grade diatoméjord, som anses for at være nontoxic til pattedyr. Ved hjælp af en kombination af metoder vil give dig den største chance for med held styre kakerlakker.

Andre

Reducere kakerlak populationer hurtigt ved støvsugning dem op med slange vedhæftet fil af din støvsuger. Forsegl posen inde i en plasticpose og bortskaffe det udenfor. Du kan også placere tasken inde i din fryser i flere timer før du kaster det. Temperaturer under 20 grader Fahrenheit dræbe kakerlakker. Hvis det er muligt, Placer din opvaskemaskine udenfor og lad det forblive der i flere dage.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com