Vaskemidler og hårdt vand problemer

December 20

Vaskemidler og hårdt vand problemer

Tegn på hårdt vand omfatter mineral oprustning på brusehoveder og vandhaner, sæbe udskud og misfarvning i håndvaske, brusebad og badekar. Hårdt vand kommer fra en høje mineralindhold i vandet, og mineralerne danner indskud. Disse mineraler forårsage hårdt vand problemer med dit vasketøj, og kan påvirke den farve, tekstur og levetiden af dit tøj, sengetøj og håndklæder. Et par Tøjvask tricks til at reducere virkningerne af hårdt vand.

Baggrund

Mange steder kommer hårdt vand med territoriet. Du installerer vand blødgøring systemer kan være dyrt, og nogle mennesker kan ikke lide konsistens, blødt vand, der kan føle slimet. Ud over at gøre VVS armaturer mere vanskelige at rengøre, kan mineraler i hårdt vand trænge ind og overholde fibrene i dit tøj og alle dit vasketøj. Din Tøjvask teknik kan hjælpe med at minimere hårdt vand problemer med dit vasketøj.

Sæbe udskud

Sæbe kombineret med mineraler fra hårdt vand former sæbe udskud. Dette er rodet rester, der danner i bøtter og brusere og kan være ret vanskeligt at fjerne. Den samme sæberester udvikler på tekstiler, hvis du bruger sæbe til hånd vasketøj eller i vaskemaskinen. Brug vaskemidler, ikke sæbe, rådgiver hvis du har hårdt vand, Folkeuniversitet New Mexico. Sæberester fra at bruge sæbe med hårdt vand kan gøre dit tøj og sengetøj grå.

Tilsmudsning

Hvis du ikke bruger nok vaskemidler til bekæmpelse af mineraler i hårdt vand, vaskemaskinen vil ikke rense tøjet effektivt og vasketøjet vil bevare jorden og mineraler i stof fibre. For at forhindre dette, skal du tilføje ekstra vaskemiddel til din vask belastninger at øge rengøring og forhindre jord og mineraler fra fastholdelsen af beklædningsgenstande. For eksempel, hvis etiketten Tøjvask vaskemiddel kræver ved hjælp af en scoop af vaskemiddel, bruge 1 scoop plus 1/4 scoop.

Stivhed

Hårdt vand mineraler kan gøre stof fibre sammenfiltret og ru, gør håndklæder og lagner stiv og tøj mindre fleksible og barske på huden. Vask dit vasketøj i den højeste temperatur af stofferne vil tolerere er ideel. Dette sikrer bedre rengøring, trods den hårde vand. Hvis du bruge koldt vand for at bevare farven i tøj eller spare energi, anvende en vaskemidler, designet til koldt vand vask. Hvis du er i en knivspids, bruger almindelig flydende vaskemiddel med koldt vand - det spreder bedre end pulver. Tilføje skyllemiddel til vask kan reducere effekten af mineraler på stof. Handlingen tumbling af de tørretumbler hjælper til at genoprette en blødere konsistens, i forhold til line-tørring.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com