Skygge-buske

December 25

Skygge-buske

Skygge-buske er nyttig plante tilføjelser, der giver struktur, visuel interesse og screeninger i landskabet eller haven områder, der ikke modtager fuld sol. De fleste planter kræver en vis mængde af solen for at modtage næringsstoffer og vokse. Skygge-tolerant planter udviser evne til at vokse med mindre end fuld og direkte sollys. Nogle gange, hjælper en lyssky holdning i planternes vækst på grund af beskyttelse fra hurtig udtørring fra fuld sol.

Summersweet

Summersweet (endestillede alnifolia) er en skov busk, der gør godt i enten sol eller skygge. I solen, plante summersweet i konstant fugtig jord. I skyggen, plante summersweet i typiske jord med gennemsnitlig vand. Summersweet blomstrer i midten af sommeren, normalt juli. Summersweet blomstrer har en sød duft. Blomstrer stadig for næsten en hel måned. Bier og sommerfugle nyde bloom nektar. Summersweet kultivarer er dværg "Hummingbird," som modnes på 3 fod bred og 3 fod høj, og "Ruby Spice", en regelmæssig størrelse busk (6 feet tall af 4 fod bred) med lyserøde blomstrer. Plante summersweet i naturalistiske eller skov haver.

Buksbom

Buksbom (Buxus sp.) buske er tilgængelige i forskellige højder og figurer. Fælles naturlige boxwood figurer er runde og pyramide, som er glimrende valg til formelle haver i en del skygge. Buksbom er en løvfældende stedsegrønt giver struktur i haven hele året. Barkflis boxwood rødder til at give et køligt og fugtigt miljø. Beskytte boxwood fra tørring vind. Boxwood reagerer godt til klipning og forme eller kan overlades unshorn for en naturalistisk udseende.

Inkberry

Inkberry (Ilex glabra) er en stedsegrøn busk med blade, der er mørke rige grøn og lidt skinnende. Inkberry kræver passende fugt og sure jord. Fås i mange sorter fra oprejst og oprejst oval til kompakt og rund, inkberry kan tilpasses til mange skygge haven anvendelser. "Shamrock" er en fælles sort, der er rund og kompakt og er velegnet til formel haven applikationer.

Bottlebrush Buckeye

Bottlebrush buckeye (Aesculus parviflora) er en stor spredning skov busk. Bottlebrush buckeye kan vokse til 12 fod høje af en tilsvarende eller større spredning, især under ideelle forhold i næringsrig, syre jord og en del skygge. Blomster vises som opretstående pigge i juni og juli. Efterår farve er en klar gul; men ifølge plantsman Michael Dirr, "godt efterår farve synes at være stærkt afhængige af ideelle miljømæssige betingelser." Bottlebrush buckeye fungerer bedst i naturalistiske eller skov haver.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com