Hvordan man laver et vandfald ud af lille sten

December 26

Menneskeskabte vandfald er brugt af mange mennesker som landskabselementer. Når du arbejder med små sten, er det nyttigt at holde vandfald og tilstødende Dam moderat størrelse for at undgå at lave vandfaldet vises legetøjs-lignende. Det er også nyttigt at holde mængden af vand, der flyder over klipperne på en mere blid og minimal strøm til at gøre det ser mere fredelig. Materialerne er tilgængelige på de fleste hjem forbedring eller landskabspleje levering butikker.

Instruktioner

•Indstil placering til vandfaldet, væk fra enhver strukturer. Sørg for at vælge en med adgang til magten i nærheden for pumpen og æstetisk tiltalende for landskabet.

•Dig et lille område ca 4-fods ved 4-fods med en naturlig vises figur. Sprede vandtæt foring materiale ind i hullet og op og over siderne. Placere et par knytnæve-størrelse klipper ind i hullet og oven på liner at holde det på plads.

•Dig et hul ca 1 fod væk fra kanten af dammen lige stor nok til at holde en medium størrelse plastik spand. Placer spanden i hullet forlader ca 2-inches stikker ud af toppen. Placer en elektrisk vandpumpe i spanden og forbinde gummi slanger til både indsugnings- og udstødningsporte åbninger. Sørg for indløbet er lang nok til at glide ind i top på spanden, på tværs af jorden og ned til bund ob dammen.

•Sæt en stor flad sten på tværs af toppen af spanden til at give dig en overflade til at arbejde med. Sørg for, at slangerne ikke er fanget eller snoet under stenen. Begynde at lægge lidt sten over toppen af spanden i en gravhøj, og foder vand outlet slange op gennem klipperne så det vil boblen ud over dem og sive ned. Prøv at skabe en naturlig kanal i sten til at give vandet et defineret spor at følge.

•Sæt en anden flat rock på læben af dammen, med omkring 70 procent på jorden og de andre 30 procent stikker ud over kanten. Lægge flere små sten, således at vandet vil løber ned ad højen og over den store flade sten i dammen.

•Dæk nogen udsat menneskeskabte materialer som spanden, vand linjer eller andre beviser af byggeri. Kør den elektriske ledning til den nærmeste stikkontakt, men ikke sætter det, indtil Dam er fyldt med vand. Fylde hele bunden af dammen med lille klipper og op ad siderne med lidt større. Gøre det som naturligt udseende som muligt og dække så meget af liner, som du kan.

•Fyld dammen med vand til ca 3 inches under kanten. Drej på pumpen og lade vandet langsomt trække til toppen af højen og sive ned tilbage til dammen.

Tips & advarsler

  • Det kan tage et par forsøg på at få sten placeret lige hen til ordentligt lede strømmen af vand.
  • Større pumper vil skabe større vand strømme. For en simpel trickle, vil en mindre pumpe være mere end tilstrækkelig.
  • Sørg for, at den elektriske ledning ikke er krympede eller beskadiget før tilslutte det og bruge det i nærheden af vand.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com