Hvordan at rengøre en forstuen lysekrone

December 29

Lysekroner er en smuk, unik mulighed for en belysning fastholdelsesanordningen. Men rengøring disse stykker kan være udfordrende. Din forstuen lysekrone er underlagt snavs blæst fra hoveddøren, så godt som støv fra i dit hjem. Regelmæssig rengøring er afgørende for at holde denne centerpiece i din hjem skinnende og smukke. Lær trinene for at sikkert og effektivt rense din forstuen lysekrone.

Instruktioner

•Indstil en stigen eller sammenklappelige stillads under Lysekronen. Sørg for at du ikke sætter det op på et tæppe, da det kan smutte under din klatre. Holde husdyr og børn væk fra bunden af din stige eller stillads til enhver tid mens du er rengøring.

•Drej slukke for strømmen til lysekrone. Fjerne pærer fra Lysekronen. Sæt disse på et sikkert sted for din rengøring projektets varighed.

•Anvend en tør bomuldsklud til støv kæder og kroppen af Lysekronen. Brug ikke et rengøringsmiddel på disse dele, da det kan beskadige finish.

•Sæt en blød bomuld handske på den ene hånd og holde en ren, tør, bomuldsklud i den anden. Spray vindue renere i den behandskede hånd. Bruger handsken, forsigtigt tørres vindue renere på hver krystal lysekrone. Straks tørre krystal med en ren klud i hånden modsatte. Fortsætte hele Lysekronen, forsigtigt rengøring hver krystal.

•Aftør ned hver pære med bomuldsklud, derefter erstatte dem i Lysekronen. Slukke for strømmen tilbage på den lampen og test for at sikre pærer arbejder.

•Tag stigen eller stilladser når du har kontrolleret, at elpærer arbejde. Gentag dette rensning oparbejde en gang hver tre til seks måneder.

Tips & advarsler

  • Hvis lysekrone ikke har været renset regelmæssigt og har brug for en mere grundig rengøring, fjerne krystaller én ad gangen fra armaturet. Vaske dem i en polstret vask med varmt vand blandet med en lille mængde af hvid eddike og en dråbe opvaskemiddel. Tillad ikke krystaller at ramme nogen hårde dele af vasken, eller at røre andre krystaller, som de kan blive beskadiget.
  • Altid bruge ekstrem forsigtighed ved rengøring en lysekrone, som de er meget skrøbelige. Brug ikke papirprodukter til at rense en lysekrone, da de kan ridse overfladen af krystaller.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com