Hvorfor toiletkummen taber vand?

November 10

Hvorfor toiletkummen taber vand?

De fleste toilet skåle beholde vand en gang fyldt. De indre funktioner af tanken moderate, hvor meget vand er sendt til skålen og i nogle tilfælde vil det påvirke hvor meget vand forbliver i skålen. Der er flere andre faktorer, der påvirker vandstanden i din toiletkummen. Problemet kan ikke bo sammen med på toilettet på alle.

Stopgarn ventiler

Den mest almindelige problem at årsager vand tab i en toiletkumme er en beskadiget eller gamle stopgarn ventil. Dette er ventilen i bunden af tanken, og den er tilsluttet af håndtaget af en kæde. Når toilettet er skyllet, ventilen åbner og vandet løber fra tank. Hvis din toiletkummen mister vand, erstatte denne del. Blot trække ud den forhenværende sig, fjerne kæde krog, derefter indsætte en ny og Tilslut det til kæden.

Vandstanden er høj

I nogle tilfælde kan vandstanden i din skål være for høj eller for lav, for toilettet for at fungere ordentligt. Dette forårsager vandet til forkert dræne fra tank. Hvis du vil justere vandstanden, simpelthen stramme afløbsventil med en skruetrækker. Afløbsventil ligger i toilet tank, på toppen af (eller på bunden af, afhængigt af model) dit toilet afløbsrør. Justere vand for at øge mængden af vand i din skål.

Brudt skål Ring sæl

Toilettet er tilsluttet den hjem VVS gennem en flange i gulvet. I bunden af toilettet er en voks skål ring, der fungerer som en vandtæt forsegling mellem toilettet og denne flange. Hvis toilettet er blevet flyttet, eller jarred på nogen måde, vil dette segl bryde. Resultatet vil være et tab af vand fra skålen. Tjekke gulvet for tegn på vand siver ud fra bunden af toilettet. Vand pletter på vægge eller gulve nær på toilettet base er et andet tegn, dette er grunden til toilettet er ved at miste vand.

Forkert udluftning

En lidt mindre almindelig årsag til toilet skåle mister vand skyldes forkert udluftning. Dette er et problem med dit hjem VVS og der er ingen DIY fix. Du vil nødt til at kalde en blikkenslager for at løse denne ene. Hvis dine rør ikke er ventileret korrekt, vil affald forbi toilet røret skabe sug og trække vand ud af skålen, sænke vandstanden inde.

Beskadigede Toilet

Den sidste grund til et toilet mister vand er gennem en beskadiget toilet. En revne inde i skålen, eller i bunden af beholderen vil forårsage en lækage. Der resulterer i en lavere toilet skål vand niveau. For at kontrollere, om dette problem, inspicere skål til hårfine revner og skader. Vand pletter eller vand i bunden af toilettet er også tegn på, at dette er problemet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com