Hvordan at slippe af med en røg lugt i en Garage

December 30

Hvordan at slippe af med en røg lugt i en Garage

Røg kan slå sig ned i gulvtæppet, træ eller endda papkasser, der har siddet i en garage. Den røg lugt kan komme fra bil udstødning, tobaksrøg røg eller endda fra madlavning ting på grill med garageporten åben. Men røg kom ind i din garage, lidt tid og indsats fra din side kan fjerne den. Røgen kan forårsage mindre til alvorlige sundhedsproblemer som hovedpine, en løbende næse eller konjunktival irritation.

Instruktioner

•Find kilden til røg lugt og fjerner den. Hvis årsagen er fra en grill, flytte grillen eller holde garage døren lukket, når grill. Hvis lugten er fanget i papkasser, erstatte boksene. Plastic containere ville være en god erstatning, og de vil holde gnavere og insekter ud af ejendele.

•Ventilate område ved at åbne garageporten og alle vinduer, der kan sættes ind i garagen.

•Indstil op fans til at blæse røgen ud af garagen.

•Opret en bagepulver indsætte ved at tilføje en tsk af vand til en ounce af bagepulver. Påfør pastaen til fritliggende træ. Pasta vil trække den røg lugt fra skoven eller andre porøst materiale. En garage med en masse træ vil kræve en masse pasta, og det kan ikke være en fornuftig fremgangsmåde. Hvis dette er tilfældet, overveje at male de træ områder med en fjernelse af lugt maling produkt.

•Lacquer træ arbejde bænke og borde til fælde lugten i og forhindre røgen i fastholdelsen af træ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com