Sådan Fix en PVC lækage i en køkkenvask

December 31

PVC rør lække sjældent som de ikke har tendens til at ætse eller nedbrydes på grund af vand. Selvom installationen PVC kan vare dig en årrække, kan du få en lækage som følge af fysiske skader, især i køkkenvaske, hvor store mængder af snavs kommer gennem rørene hver dag som du vaske op. PVC rør kan også lække på grund af en løsnede forbindelse et sted i installationen eller P-trap, som forhindrer gasser fra strømmer tilbage til dit hjem.

Instruktioner

•Anbring selv under vasken og bruge en lommelygte til at registrere alle åbenlyse revner i rørene. Check hvor vandet kan dryppe fra og tænde vandhanen for at hjælpe dig. Hvis du har nogen problemer, føle omkring rør til enhver fugtige områder at kontrollere, hvilket afsnit af rørene har skaden.

•Sæt en cylinder af caulk i din caulk pistol og forberede den ved at trække på aftrækkeren, indtil den metal "pusher" når caulk cylinder flad bagende.

•Rengør ud alt vand fra røret med et håndklæde, hvis du har en lækage på en lige strækning af rør. Anvende nogle caulk fugemasse til det ramte område og wrap nogle gaffatape rundt om røret, der dækker lækagen.

•Sæt en spand under vasken hvis du har en lækage på den buede del af dine rør. Afbryde røret fra de andre ved hjælp af en skruenøgle til at løsne forbindelserne. Tømme ud den buede rør af alt vandet og følg vejledningen i trin 3 for at forsegle det op. Erstatte røret, når caulk tørrer op og du har allerede pakket tape rundt om den.

•Drej på vandhanen efter cirka en halv time til at kontrollere for lækager igen. Gentag trinene for at reparere utætheder nye du opdage.

Tips & advarsler

  • Erstatte det berørte røret, når du er færdig med denne midlertidige reparation. Patch-up varer normalt i bedste fald et par måneder indtil det begynder at lække igen, især hvis du havde en lækage på P-fælden.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com