Sådan holder du corsager fra visnende

January 1

Sådan holder du corsager fra visnende

Corsager er små blomsterdekorationer sædvanligvis bæres til et bryllup, formelle dans eller anden speciel lejlighed. Friske blomster er oftest bruges til corsager for deres skønhed. Det er vigtigt at blomsterne holde sig frisk under hele eventen og ikke visner. Overdrevne køling og ekstremt varmt vejr kan forårsage blomsterne i en corsage eller nogen andre blomsterarter arrangement at visne for tidligt. Overvej flere skridt til at holde din corsager fra visnen under dit arrangement.

Instruktioner

•Kontrollér din friske blomster corsage omkring en ophold-frisk corsage dæmme op, hvis du gør det selv, eller Spørg blomsterhandleren, hvis dette produkt er tilgængelig. En ophold-frisk corsage stilk forbinder til hver blomst enkeltvis og giver det en kilde til vand for at forhindre visnen. For at forberede ophold-frisk corsage stængler, holder dem i en skål med vand blandet med blomst mad og tillade dem at sidde indtil absorberende puden er fuld. Hver af disse stammer er derefter indsættes i hver blomst at give en vandkilde, og derefter corsage kan arrangeres.

•Spray blomsten corsage med vand, Pak det ind i silkepapir, og læg den i en boks.

•Refrigerate corsage indtil det er nødvendigt for du begivenhed. Corsage bør ikke være nedkølet i mere end 24 timer, eller det kan for tidligt visner.

•Tag corsage fra køleskabet når du er klar til at bruge det eller transportere det til dit arrangement. Spray corsage med en fugemasse spray. Fugemasse spray vil hjælpe med at forhindre vand fordamper fra den blomst, som igen forhindrer visnen.

Tips & advarsler

  • Bruge robuste blomster, i modsætning til skrøbelige ones. Mere robuste blomster som liljer, roser og orkideer vil er fremragende til corsager og holde sig frisk længere og tage mere tid at visne.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com