Calcium niveauer i svømmehaller

January 1

Calcium niveauer i svømmehaller

Måling for kalkindholdet i din pool bestemmer mængden af calciumcarbonat. Dette er en anden foranstaltning end samlede hårdhed eller kerner af hårdhed, som henviser til både calcium og magnesium. Undlade at opretholde korrekt vandbalance i din swimming pool kan føre til kalkindholdet i vandet.

Relevante niveauer

Niveau af calciumcarbonat i vandet skal måle mellem 200 og 400 dele pr. million. Hvis det går ud over disse parametre pool alkalinitet, pH-niveau og vandbalance vil være vanskeligt at opretholde. Puljer skal kontrolleres for kalkindholdet når genopfyldes og hver fire til otte uger bagefter.

Lavt Calcium niveauer

Når du tester din pool vand, hvis den samlede alkalinitet og pH-niveau er lavt, så er et lavt calcium hårdhed niveau (under 200 ppm) også til stede. Dette kan forårsage vandet for at være ætsende til poolen og alle dens operationelle elementer. Det kan skum, opløse injektionsmørtel, pit en pool eller dæk betonoverfladen, forårsage ætsning i pool gips eller pletten poolen overfladen. Derudover kan det forårsage varmeapparater til funktionsfejl eller endda mislykkes.

Højt Calcium niveauer

Højt calcium hårdhed niveauer (mere end 400 ppm) vil oprette uklart vand, forårsage skala dannelse, tilstoppe filtre og varmelegemer, reducere vandcirkulation og måske endda irriterer øjnene og huden. Det kan også minimere sanitære effektiviteten af bassinvandet.

Hæve Calcium niveauer

Når calcium hårdhed niveauet er for lavt kan det blive returneret til et acceptabelt niveau ved at tilføje calciumchlorid. Pool leverandører vil typisk pakke calciumchlorid som en hårdhed increaser.

Lavere Calcium niveauer

Når pool vand når en høj calcium hårdhed niveau tager det en masse arbejde at returnere den til en alkalinitet balance. Dette gøres ofte ved i det mindste delvist dræning puljen og opfyldning det med vand, der har et meget lavt niveau af calcium hårdhed. En anden måde at beskæftige sig med høje kalkindholdet er ved at sænke både pH og alkalinitet niveauer med kemikalier.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com