Udendørs planter vokser bedst i Oceanside, Californien?

January 3

Udendørs planter vokser bedst i Oceanside, Californien?

Oceanside er en havnefront Fællesskabet halvvejs mellem Los Angeles og San Diego, gjort berømt af United States Marine Corps base, Camp Pendleton. Nærhed til havet betyder gartnere skal være klar over den salt luft. For meget salt spray kan dræbe planterne. Salt tolerance i planter, buske og blomster, som dem nedenfor, er nødvendig, hvis du er inden for 1/8 mile af stranden.

Træer

Høj-salt-tolerant træer kommer i forskellige former. Den japanske sort fyr (Pinus Berberis), som er en meget salt tolerant stedsegrønt træ, er efterspurgt af gartnere for sin unikke twisty trunk og form. Kinesiske Podocarpus (Podocarpus macrophyllus) har lange, slanke blade, er stedsegrønne og er en meget salt-tolerant træ. Det kan bruges som et knudepunkt eller som en accent, hæk eller skærmen. Den italienske Cypress (cypres sempervirens), også en evergreen er moderat salt, tolerant, er en fantastisk accent træ og vokser op til 60 fod med søjleformede vækst. Cypres bruges i hemmelig skærme.

Buske

California wild lilla (Ceanothus thyrisiflorus) tåler salt luft, og det er en lavtvoksende busk med en strålende blå blomst. Den hurtigt voksende busk har små, runde, tekstureret blade og gør en stor kant hæk. Rosmarin (Rosmarinus officinalis) er stedsegrønne, meget salt-tolerant og tørke-tolerante tendenser samt. Denne plante er en fantastisk urt, har små blå blomster og er stor i dynger og små hække. Dværg pittosporum (Pittosporum wheelerii) er lavtvoksende, meget salt-tolerant, stedsegrønne, og har små grønne skinnende blade omkring 1 til 3 inches lang. Denne busk gør en fantastisk accent plante og grænse plante.

Blomster

Havet lavendel (Limonium), blandt de mest salt-tolerant planter, er en firskåren, hårdfør flerårig plante med lilla blomster. En anden meget salt-tolerant blomst er den flerårige dag lily (Hemerocallis). Denne plante har lange slanke mørke grønne blade, over en fod lange. Endnu en hårdfør, lavtvoksende flerårige blomster er Lantana, (Lantana camara og montevidenis); det, er også meget salt-tolerant. Lantana har små klynger af lyse appelsiner, røde og lilla. Det kan bruges af sig selv for at udfylde senge, på espalier og små kant hække.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com