Sådan Care for en kødædende plante

January 5

Nogle af de mest fascinerende former af planterne er af sorten kødædende, og de mest almindelige af disse er Venus Flytrap. Med deres elegante og uskyldige udseende afhængig af flytrap lokker og bedrag at fælde og absorbere sit bytte. Der er andre kødædende planter, såsom Nepenthes og pitcher plante der alle har samme behov at holde sig sund. Vi vil undersøge nogle tips til at holde en kødædende plante blomstrende.

Instruktioner

Caring nemlig en kødædende plante

•Regulate fugtighed i området anlægget er holdt. De kræver en meget høj grad af fugtighed, som mange klimaer ikke vil producere på egen hånd. Løsningen på dette er at holde din plante i et terrarium. Placere et glas eller plast dække over anlægget vil holde luftfugtigheden indeni.

•Sørg for, at dit anlæg er i en placering, der vil tillade det at få sollys skal trives. Området skal have sollys i mindst 2-4 timer pr. dag. Lyset bør være lyse, men vær forsigtig, at du ikke brænder anlægget.

•Kontrollér, at den jord du bruger er tilstrækkeligt næringsfattige. I modsætning til de fleste planter får kødædende planter deres ernæring fra insekter at de fordøje, ikke deres jord. Alt for mange næringsstoffer i jorden kan være dårligt for dit anlæg. En af de bedste ting du kan gøre er at holde din plante i en tørv-baseret jord. Brug ikke store-købte pottemuld.

•Sørg for, at vandet du leverer er fri for kemikalier, klor og andre kemikalier i drikkevand kan være meget farligt for dit anlæg. Brug vand på flaske, eller hvis du skal bruge vand fra hanen lad det sidde i flere dage for at sikre mange kemikalier fordamper.

•Find ud hvis dine kødædende plante er en, der kræver en dvale periode. De vil kræve forskellige pleje i denne periode, og som der varierer fra plante til plante, det er bedst at finde den pleje, der er specielt egnet til typen af kødædende plante du har bragt hjem.

Tips & advarsler

  • Fodre dit anlæg er ikke nødvendigt. Selv om det virker som om det ikke fange meget på sin egen, er det ikke nødvendigt at levere mere mad.
  • Hvis at holde din flytrap i et terrarium, ikke Placer det i direkte sollys. Det vil få for varmt inde og dræbe anlægget.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com