Fred Lillies plante pleje

January 9

Fred Lillies plante pleje

Fred liljer kræver ikke særlig pleje. De kræver dog ordentlig pleje for at denne smukke stueplante til at fortsætte med at blomstre og trives i mange år. Selv at yde ordentlig plante pleje for fred liljer er enkel at gøre og kræver ikke brug af særlige produkter, gødskning eller behovet for særlige vanding skemaer.

Vanding

Selvom plante pleje for fred liljer er meget enkel, disse planter virkelig ønsker for lidt, har de et par ting de kan lide og ikke lide. Den første grundlæggende fred Lily plante pleje spørgsmål er vanding.

Fred liljer elsker vand, men ikke for meget. Den bedste ting ved denne plante er, at det vil fortælle dig, hvornår den har brug for vanding. Når fred liljer får lav på vand, begynder bladene at hænge lidt. Når du bemærke dette hængende, vand planten. Hvis du bemærker løvet på din fred Lily bliver en smule kedelig, spray let bladene med en fin tåge af vand og de skal lyse lige op. Det næste spørgsmål når korrekt pleje af fred liljer er sollys.

Sollys

Ja, disse planter som solen, men ikke direkte. Placer din fred Lily i et område af dit hjem eller kontor, der får nogle naturlige sollys i løbet af dagen, men ikke hele dagen lang. Hvis du placerer disse planter i direkte sollys, begynder deres liv til at "brænde" ved at dreje brune eller nogle gange endda sort. Så er den anden plante pleje for fred liljer regel at undgå direkte sollys. Nu, på sidst store spørgsmål når omsorg for din fred liljer og dem, der er jord og blade.

Jord og blade

Disse er hårdføre planter og kan leve i næsten enhver type af jord, men de har brug for ernæring. For dette, blot blande enhver gennemsnitlige stueplante gødning i forholdet fire til én med pottemuld. Rødderne af fred liljer er lidt sarte og mange husstand anlæg gødning er for stærk og forårsage rødder til at dø.

En endelig plante pleje for fred liljer tip er at holde bladene ren. Fred liljer, med deres brede grønne blade, rense toksiner ud af luften, ligesom de fleste potteplanter. Når bladene bliver støvede, ikke kan anlægget hovedsageligt ånde. Simpel tørre ned blade med en fugtig klud en gang om ugen for at holde støv væk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com