Hvordan rengør jeg fedt ud af granit?

November 13

Hvordan rengør jeg fedt ud af granit?

Naturlige granit er et slidstærkt og lav vedligeholdelse køkkenbordet, backsplash og gulv finish materiale. De fleste granit er poleret og forseglet og derfor ikke meget modtagelige for fedt pletter. Men hvis olie, smør eller andre stoffer, fedtet sidde på en granit overflade i en længere periode eller fugemasse er kompromitteret, fedt kan sive ind i stenen, hvilket resulterer i en mørk plet. Den bedste metode til fjernelse bør dette ske, er aktuel rengøring. Hvis det mislykkes, kan en grødomslag forberedt og anvendes for at tegne fedt til overfladen, hvor det kan vaskes væk.

Kemiske overflade rengøring

En fedt plet, som er baserede på olie, vil præsentere som en formørket spot på din granit. Mål at forhindre permanent farvning er at forsøge at løfte pletten, så snart du kan. Når bemærkede straks og rengøres med en mild sæbe som en sten renere eller endda Windex, kan faste pletter normalt undgås. Hvis du har bemærket pletten godt efter kendsgerning, kan du prøve at anvende en grus gratis flydende sæbe med blegemiddel eller mineral spiritus til at spise løs på eller løfte fedt. Anvend enten med et rent håndklæde eller klud i en cirkulær bevægelse rundt om og over de farvede område, skylning med jævne mellemrum og vurdering af, om du gør fremskridt.

At gøre og anvende en grødomslag

Hvis kemiske overflade rengøring ikke fjerner dine pletten, bør du prøve en grødomslag. En grødomslag er en gylle eller Indsæt lavet fra en jorden absorberende materiale og en flydende renere eller kemiske. Når blandet grødomslag er slathered tykt over en fedt plet i en 1/4-1/2-inch lag og derefter dækket med plastfolie og forsegles med tape 24 timer til et par dage. En granit grødomslag kan være lavet af forskellige materialer og det kan være nødvendigt at genanvendes mange gange for en stor eller dybt sæt fedt plet, men de arbejder eller forbedre udseendet af pletten markant i de fleste tilfælde. Den tørre del af grødomslag skal du kaolin, bagepulver, Valkejord, blegejord, hvilling, diatoméjord, pulveriseret kridt, hvid molding gips, mel eller talkum. Mix 1 lb. tørt absorberende materiale valg med nok væske til at lave en pasta konsistens af mandel smør. Hvis bruge bagepulver brug kun destilleret vand som din væske. Hvis du bruger nogen af de andre tørre varer bruge mineralske spiritus som din væske. Våd fedt farves område med destilleret vand, så ingen ekstra kemikalier og mineraler er tilføjet. Slather på grødomslag mindst 1/4-tommer tyk, helt dækker pletten plus mindst en 1-tommer omkreds ud over det. Bruge plastfolie til at dække grødomslag helt og tape det ned med maskering, ventilationskanal eller heavy duty cellofan tape på alle kanter, så det er air tight. Forlade grødomslag til at tørre helt i mindst 24 timer og op til 48 timer eller længere, som det må til tørre helt for at udarbejde et fedt. Når tør, tørres væk grødomslag fra pletten med en klud fugtet i destilleret vand og buff tør med en ren klud.

Produkter og rensemidler til at undgå

Brug aldrig sure opløsninger eller rengøringsmidler på natursten eller granit. Undgå fristelsen til at prøve eddike, citronsaft, Comet scrubs eller enhver anden husstand rensemidler såsom badekar og fliser produkter, fordi de kan mar fugemasse og endda finish overfladen af granit.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com