Hvordan du fjerner hårfarve fra perler

January 11

Farvning er en teknik, der bringer et unikt udseende og glans til ferskvandsperler. Under farvning processen skal du fjerne overskydende farvestof, der har plettet en perle for mørkt. Og mens det er meget vanskeligt at opnå, kan du forsøge at fjerne en uinteressant farvestof helt fra en strand af perler, returnere det til dets oprindelige tilstand. Med ordentlig rengøring teknikker, kan du fjerne overskydende dye, når du behandle perler, og muligvis fjerne farvestof helt for at gendanne perlerne.

Instruktioner

• (Dette trin gælder kun, hvis du ønsker at fjerne overskydende farvestof fra perler. Hvis du ønsker at forsøge at fjerne farvestof fra hele strand til at gendanne perlerne til deres oprindelige farve, gå videre til trin 2.) Hænge dine perler over en stang eller bøjle, så snart du farve dem. Holde perlerne over en vask eller balje. Hæld destilleret vand over perlerne. Vandet vil fjerne overskydende farvestof jævnt fra sæt af perler. Husk på at du kan gøre dette, kun mens farvestoffet er stadig våd. Når farvestoffet har indstillet, skal du bruge andre metoder til at fjerne den. Brug ikke postevand, som kan indeholde mineraler og andre materialer, der kan påvirke udseendet af perlerne eller endda skade dem.

•Fyld en glasskål med ilt blegemiddel. Du kan finde ilt blegemiddel på hjem varer eller supermarked. Brug ikke klor blegemiddel på perler, da det kan beskadige overfladen af perlerne.

•Sæt strand af perler i skålen med blegemiddel. Afhængigt af den type og mørket af farvestoffet, skal du muligvis at suge perler fra flere timer til natten.

•Tag strand fra blegemiddel og skyl perler med destilleret vand. Hvis perlerne har stadig farvestof på dem, tømme skålen og genopfylde den med frisk ilt blegemiddel. Gentag processen med iblødsætning og skylles i flere timer. Det er vigtigt at bemærke, at hvis dine perler er meget mørkt farvet, kan det være næsten umuligt at fjerne farvestoffet. I dette tilfælde, vil det mest sandsynlige resultat være at du betydeligt vil lette farven på perlerne.

•Efter perlerne har tørret, buff eller polere dem med en blød smykker buffer eller polering klud. Dette vil udjævne eventuelle mangler, der forårsagede i farvning og rengørings processen, ud over at øge glathed og glans af perlerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com