Hvad er fordelene ved kat 6 kabel?

January 13

For den gennemsnitlige bruger er kategori 6 kabel, også kendt som Cat 6, lidt mere højteknologiske end nødvendigt, selv om det stadig har nogle fordele. Cat 6 kabel opstod i begyndelsen af 2000 ' erne, og selvom det ikke er endnu overgået Cat 5 eller Cat 5e i popularitet, det er ved at vinde momentum. Cat 6 fungerer bedst, når alle computere og enheder på et netværk arbejde på gigabit eller højere hastigheder, og er ideel til brug ved bygning af et nyt computernetværk.

Struktur og hastighed

Strukturen af Cat 6 kabel er lig den Cat 5 og Cat 5e: otte ledninger snoet sammen til form fire par. Imidlertid holde separatorer i Cat 6 kabel hvert par fra at kontakte de andre, at skabe en båndbredde, der er dobbelt så hurtigt som Cat 5 og Cat 5e.

Bagudkompatibel

Cat 6 kabler bruger den samme type af plug og port som Cat 5 og Cat 5e; Det betyder, at en kat 6 kabel kan bruges i enhver port eller forbindelse, der i øjeblikket bruger Cat 5. Du vil ikke få den fulde hastighed, Cat 6 der kan håndtere--netværket udnytter den kat 6 kabel fungerer kun så hurtigt som den langsomste computer eller kabel vil gøre det muligt-- men du vil stadig få fremragende ydeevne fra kablet.

Fremtidig brug

Hvis din hensigt er helt opgradere et netværk, bør Cat 6 kabler være en del af denne opgradering; som nævnt tidligere, men du vil ikke få den fulde kapacitet af kablet indtil alle enheder og enheder kan håndtere gigabit-hastigheder. Virksomheder, der lige er startet op skal se ud til at gøre deres første kabler med Cat 6, fordi Cat 6 er på vej til at blive næste industristandard.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com