Forslag til hvor man kan få flytte kasser

November 14

At have en god samling af flyttekasser er en af de første skridt i din flytteprocessen. Det er vigtigt at finde kasser, der er robust, rent og rimeligt prissat, hvis ikke gratis.

Købmandsforretninger

Købmandsforretninger modtager masser af færdigpakkede varer, hele i kasser. Nogle får daglige leverancer, andre på visse dage i ugen. Spørg din lokale købmand. Spørg ham hvilke dage han får leverancer, og hvis du kan komme på senere dag for kasser de kaste væk.

Computer butikker

Stop på BestBuy eller en Apple Store. Spørg dem, hvis du kan have et par af de kasser, de normalt ville smide væk. Dette kan indebære en tur til en dumpster område på bagsiden af et indkøbscenter. Edb-udstyr er normalt pakket i velopbygget bokse, der er godt for pakning glasvarer og andre brække.

Freecycle

Besøg freecycle.org (se link i referencer). Angiv navnet på din by og registrere med en gruppe. Det vigtigste krav af denne hjemmeside er at alt tilbydes skal være gratis. Anmodning flyttekasser her. Det er muligt, at nogen vil være glad for at have du afhenter hans kasser fra en seneste flytte. Bringe nogen med dig for et ekstra sæt hænder og sikkerhed.

Online

Besøg Vanlines.com og gennemgå deres udvalg af flyttekasser. De har garderobe kasser og andre speciale kasser, der kan gøre den udpakning proces gå lidt glattere. Uline.com har et stort udvalg af pakning materialer, såsom tæpper, tæppe beskyttere og cykel kasser. Movingdayboxes.com også sælger flytter kits og tilbyder gratis forsendelse. Fordele ved at købe flyttekasser over at få dem gratis fra en købmand eller en forhandler er at de vil være rene og kommer i de rigtige størrelser til indpakning op dine ting.

Din Mover

Dit flyttefirma kan også have gode priser på disse emner. Eller hvis du flytter dig selv med en U-Haul lastbil, U-Haul sælger flere bevægelige kits, efter størrelsen af bopæl flyttes. De sælger også bokse til spejle, bøger og plakater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com