Hvordan til at opdage en svovl lugt fra kælderen

January 15

Hvordan til at opdage en svovl lugt fra kælderen

Dårlig lugt kommer fra forskellige steder i dit hjem undertiden blot angiver, at du behøver at gøre nogle rengøring. Andre gange kunne en dårlig lugt tyde på, at du har brug for nogle alvorlige reparation udført til dit hjem. For eksempel, er lugten af svovl et rødt flag at noget er galt med enten rør eller afløb. Svovl, med sin udpræget ubehagelig lugt af rådne æg, er nemt at registrere, men hvis det kommer fra et sted som din kælder, du ønsker at fastslå kilden til lugten.

Instruktioner

•Drej på alle lys i din kælder og gå langsomt rundt med din kæft, tage langsomme, dybe indåndinger gennem næsen. Følg din næse, være særlig opmærksom på hvor de rådne æg lugt er stærkest.

•Look omkring kælderen for gamle rør og afløb. Svovl kommer ofte fra brønde og det er muligt, at din kælder måske har en gammel pibe, der tilsluttet en brønd. Det er ligeledes muligt at din hele kælderen hviler på toppen af en gammel godt og lugten kommer op fra afløbet. Når du finder en gammel rør eller afl øb, lugte dybt omkring det, så du kan bestemme, hvor svovl lugt kommer fra.

•Walk over at nogen apparater du har ned i din kælder og ånde dybt ved siden af hver enkelt, som et varmeapparat. Hvis du varmer ikke er ordentligt udluftet, det kunne give off svovldioxid som et produkt, forårsager lugten.

•Kontrollér alle ventilationskanaler i din kælder til oprindelsen af svovl lugt. En åben udluftning kunne have en svovl lugt kommer fra det, med oprindelse fra en overhead kloak.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com