Hvordan du støbt beton fliser trin

January 17

Casting beton brolægning trin er forholdsvis let opgave. Gør oprettelsen af trædesten en gør det selv projekt: du kan bestemme deres form. Denne særlige fordel kommer høflighed af valget af forme, der tilbyder forskellige i form, størrelse og overfladebehandling. Afhængigt af formen vælger din konkrete mix kan i sidste ende simulere flise, fliser, brosten eller mursten.

Instruktioner

•Locate en flad, jævn og stabil overflade at arbejde på. Skære plastfolie til en størrelse, der er omtrent tre til fire gange størrelsen af mold. Placer nogle faktiske mursten eller sten på plastfolie til at lette skæring.

•Brug din mold som din guide, cut hardware klud med wiren stanseværktøj til en størrelse, der er omkring en tomme mindre end størrelsen af mold hele formen. Placer mug på toppen af hardware kluden og derefter justere kluden og skimmel på toppen af plast.

•Mix vandet og beton ifølge vejledningen. Sammenhængen skal være der af dejen klar til at blive bagt i cookies. Tilføje farve i form af pulver eller væsker, hvis du ønsker at producere farvede sten. Fyld formen med beton, der er mellem 1,5 og 2 inches dyb eller så at det kommer til at være selv med hver af cellerne i mold strukturen.

•Tamp overfladen af beton med bagsiden af murske at fjerne luftbobler og nøjes med materialet. Tilpasse din konkrete sten ved støbning et stempel eller at gøre en dekorativ indtryk i betonen.

•Tillad betonen til at hærde og derefter forsigtigt fjerne formen. Tage denne gang, når betonen i hærdning processen med at rense ud dine værktøjer og hænder. Spray tåge på overfladen af de konkrete hele tiden at holde det fugtig. Gør dette for et par timer og lad derefter beton til fuldt hærde natten over. Anvende en konkret pletten for at tilføje farve til hærdet sten, hvis det ønskes.

•Tag beton sten fra den plastfolie. Tag stenene til deres endelige destination på din gangbro og placere dem i din gangbro eller på terrassen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com