Sådan lå en Solid træ gulv

January 18

Et massivt trægulv er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Det er smukt, har naturlig farve og er holdbare. Det kan også være installeret af en kyndig boligejer. I dag, kan du vælge fra lagdelte eller fast trægulv. Lagdelte træ gulve er lavet af strimler af træ limet og presses sammen ligesom krydsfinér eller massivt træ gulve af på stykke af løvtræ. Det kræver en lidt anden type af installation.

Instruktioner

•Kontrollér, at sub gulvet er helt tørt, før du installerer. Det anbefales også at stable trægulve i samme rum du vil installere det i mindst tre dage til at akklimatisere materiale til rummets miljø.

•Fjern basen boards og installere et lag af colophonium papir over sub gulv. Et anbefalede sub gulv er 1/2-inch CDX krydsfiner, lagde vinkelret på sømmene af hårdttræ gulv installation. Tack ned colophonium papir med 1-tommer søm eller hæfteklammer hver to fødder eller deromkring langs kanterne og i bredden af papiret.

•Lay ned i første række af hårdttræ gulvbelægning langs den ene væg i rummet. Skære længder af gulvbelægning, hvis det er nødvendigt når du kommer til de ender ved hjælp af en miter så for at skabe en helt firkantet udskæring. Gulvbrædder bør gå lige til slutningen af væggen. Et 10mm hul er placeret i mellem hvert bord for ekspansion.

•Nail stykker til sub gulv med en pneumatisk hammer eller gulvbelægning pistol (hvis du har denne særlige gulvbelægning værktøj), at hver søm på en 45 graders vinkel og køre det gennem tungen af hårdttræ. Nogle solid hårdttræ har ikke en tunge groove, i dette tilfælde slå søm gennem toppen af bestyrelsen.

•Indstil en tømrer niveau på toppen og kanten af hvert bord for at sikre, at de er helt flad og lige. Hvis bestyrelserne ikke er flad, synke en anden søm i hårdttræ på stedet høj eller lirke bestyrelsen op og nulstille bestyrelsen igen indtil flush.

•Lay den næste række flush mod den første række. Starter i den ene ende af væggen, sat ned bestyrelse, der er omkring halvdelen af længden af bestyrelsen i rækken ved siden af det at forskyde stykkerne. Derefter fortsætte med at lægge boards i en række. Nail dem på gulvet, som anvist i trin 4.

•Gentag denne proces indtil hele gulvet er lagt. Kontroller hver række med en tømrer niveau til at sikre, at det er helt fladt og niveau på toppen og kanter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com