Hvordan til at dræbe Dam Moss

January 20

Dam mos og alger kan udgøre en betydelig risiko for sundheden for din vand haven eller gården Dam. Ikke kun bruger mos og alger op din Dam ilt og opløste næringsstoffer, men de kan også kvæle ud de prydplanter, du ønsker at vokse. Dam mos kan hurtigt blive overført og overtage bunden og kanterne af din dam. Tage øjeblikkelige skridt til at dræbe mos for at løse problemet og opretholde en sund, afbalanceret Dam liv system.

Instruktioner

•Hent kaliumpermanganat til at dræbe mos. Denne indstilling er bedst for dem med lys til moderat moss vækst. Kaliumpermanganat er tilgængelig på de fleste Dam levering butikker og nogle dyrefoder butikker. Når de anvendes korrekt, at produktet ikke vil dræbe din fisk eller i nærheden af vandfugle.

•Calculate acre-feet af din Dam ved at multiplicere pond's overflade acres af dens gennemsnitlige dybde. For eksempel, hvis din Dam dækker en halv hektar og har en gennemsnitlig dybde på fem fod, dens acre-feet er 2.5.

•Multiply pond's acre-feet fra trin to af 5.4. Resultatet er, hvor mange pounds af kaliumpermanganat du skal bruge til at opnå en koncentration af to dele pr. million. Denne koncentration vil dræbe de fleste alger og mos. Som en tilføjet frynsegode, vil det også dræbe de fleste vira og bakterier til stede på din dam fisk eller i vandet. Tilføje den passende mængde kaliumpermanganat til din dam. Drys i vandet mens du går langs kanten af dammen.

•Anvend en akvatisk herbicid som et alternativ til kaliumpermanganat. Denne indstilling er bedst for dem med tunge moss vækst. For de bedste resultater, skal du vælge et produkt formuleret med kobber-ethylendiamin, som ikke vil skade fisk. Eksempel produkter omfatter PBI'S PondMaster herbicid. Anvendelse efter produktets specifikke retningslinjer for acre-feet af din Dam som potens varierer afhængigt af ukrudtsmidlet.

•Prevent mos fra vokser tilbage. Mos og alger vises typisk på grund af en ernæringsmæssig ubalance i vandet. Sørg for der er ingen vandafstrømning indtastning din Dam, en fælles kilde af overskydende næringsstoffer, der kan give næring til moss. Reducere mængden af solskin i dammen ved at tilføje en dam farvestof som AquaShade, hvilket forsinker alger og mos vækst. Overvej at tilføje Dam planter som liljer at bruge op overskydende næringsstoffer i vandet og skygge pool bunden hvor mos kan vokse.

Tips & advarsler

  • Hvis din dam er stor, skal du muligvis bruge en båd lige så distribuere kaliumpermanganat eller akvatiske herbicid.
  • Kaliumpermanganat er dyrt og typisk koster et gennemsnit på $80 for en standard fem-pund pakke.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com