Hvordan du fjerner maling til en svejseinspektion

January 20

Hvordan du fjerner maling til en svejseinspektion

Maling fjernelse er nødvendige for svejseinspektion. Svejsninger skal opfylde specifikke krav baseret på industrien hvor svejsningen anvendes. Svejseinspektion bruger en flydende penetration test, der kræver alle rust, maling og andet snavs skal fjernes over svejsningen. Enhver metode til fjernelse af maling kan bruges til at fjerne maling, herunder slibning, varme og stripping. Kemiske stripping er den hurtigste og nemmeste måde at fjerne maling.

Instruktioner

•Tag på kemikalieresistente handsker. Latex handsker er ikke tilstrækkelig beskyttelse, når du bruger farvefjernerne. Altid bære handsker når du arbejder med farvefjerner.

•Scratch maling over svejsningen området forsigtigt med groft sandpapir. Vær omhyggelig med ikke at ridse den underliggende metal.

•Paint farvefjerner over svejsningen området med en pensel. Kontroller, at du bruger en farvefjerner, der kan bruges over objektets materialer. De fleste farvefjernerne vil arbejde på metal, men det betaler sig at dobbelttjekke. Brug en pensel og male stripper på i én retning. Anvende paint stripper i et tykt lag.

•Dæk område med farvefjerner ved hjælp af plastfolie. Lad farvefjerner løsne maling for den angivne periode. Denne tid afhænger stripper, selvom du normalt nødt til at vente omkring 30 minutter. Lad ikke farvefjerner tørre; Du skal fjerne det når det er vådt, ellers vil det ikke løsne malingen.

•Test maling langs svejsningen af skrabe et lille område af maling med et kemikalie-resistent skraber. Hvis malingen kommer ud nemt, fjerne resten af malingen over svejsningen.

•Applicer en anden frakke af maling stripper hvis nogle male stadig over svejsningen.

Tips & advarsler

  • Altid arbejde i et godt ventileret område. Smerter strippere har dampe, der kan være farlige for dit helbred. Læs malingen stripper retninger for enhver yderligere sikkerhedsproblemer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com