Hvad er den bedste Spray flaske Top?

January 23

Hvad er den bedste Spray flaske Top?

Brug en sprayflaske? Plastik flydende spray flaske toppe er ofte taget for givet, men de har en vigtig og interessant historie i verden af plast. Denne forholdsvis nyere opfindelse kommer i flere varianter og typer, god for forskellige sorter af arbejde, og dens udvikling til de mest effektive modeller, vi kender i dag er en historie om innovative problemløsning.

Historie

Udvikling af og efterspørgslen efter den bedste spray flaske teknologi spillede en stor rolle i udviklingen af plast som populære forbrugeren materiale. Den første store kommercielle sprayflaske var squeeze-drives deodorant flaske kendt som "Stopette."

Producenter af Windex glas renere blev de næste store spillere på plastic spray flaske scene, da de udviklet en sojabønne plastic spray flaske top sælges separat og fastgjort på en glasflaske. Disse sprøjter anvendes en finger pumpesystem og deres anvendelse på store flasker blev til sidst erstattet af større trigger-spray pumper i 1960 ' erne.

Teknologi

Teknologi for begge former for spray flasker virker på de samme grundlæggende principper. Flaskerne gøre brug af hvad er kendt som en positiv fortrængningspumpe, som pressurizes og tvinger en angives beløbet af væske op decharge tube og ud af dysen i en højhastigheds spray. Denne proces er aktiveret, hver gang pumpen er brugt.

Finger pumper

Finger pumper, men ældre teknologi, bruges stadig til top lille flaske flydende produkter, især dem, der ikke behøver at være gentagne gange og løbende sprøjtes under brug. Af denne grund, kombineret med det faktum at de er meget mindre og mere kompakte end udløse pumpe sprøjter, er finger pumpe flasker den bedste spray flaske top for produkter såsom parfume, hårspray og andre kosmetik.

Trigger pumper

Selvom finger pumpe flasker var normen i mange år, de ikke udvise en stor mængde væske. Dette gjorde dem upraktisk til brug med nogle flaske flydende produkter, da det kan hurtigt blive trættende for at pumpe nok væske til brug. Derfor er udløser pumpe spray toppen (som virker på samme princip, men udnytter energien af den hele hånd greb i stedet for blot en enkelt finger) den bedste spray flaske top for produkter som glas og tile cleaner eller vaskeri produkter.

Justerbare dyser

For at udløse spray pumper endnu bedre egnet til visse er opgaver, mange af dem også udstyret med justerbare dyser. Dette tillader brugeren at vælge forskellige belastninger og dispersioner af flydende spray. For et job, der kræver evnen til at være i stand til at skifte fra en bøde, lavtryks spray tåge til en højtryks spray i en koncentreret område, er justerbar dyse spray flaske toppe bedst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com