Jern hegn bue stilarter

January 24

Jern hegn bue stilarter

Jern hegn bruges til at gøre en dekorativ erklæring i din værftet eller haven. Der er utallige stilarter at vælge imellem, afhængigt af dit designtema og indretning. Mange jern hegn indeholder buer som en del af deres hegn design. Hegnet sluttes typisk til et gate eller større arch forstuen. Arch typografier variere fra et par grundlæggende korsblomster eller bogføre hoveder for at udarbejde design, der er sikker på at fange øjet.

Gotisk

Hvis du er interesseret i detaljerede hegn til din have, der indeholder indviklede mønstre, kan gotisk stil være din præference. Det rummer en stil alle sine egne, med hver strejkevagt og bogføre magnetisek til en skråning, at gøre et punkt. Gotisk stil arch er fremtrædende i gamle hjem og bygninger fra begyndelsen af 1900-tallet. Design kan også findes i gårdhaver og kirkegårde og nogle offentlige haven steder. Gotisk indhegne arch stilarter er en indbydende ud til en rosenhave eller wildflower garden og ledsage brolægger mursten gåture pænt.

Afrundet

For en mere forenklet udseende for dine jern hegn passer en afrundet-arch stil godt med de fleste hjem design. Forposter og stillinger arch til toppen med en halv-afrundet kant, der fungerer som en mere beskeden og moderne design. En afrundet-arch stil indbydende til front omkredsen af hjem og blander godt med enten en mur eller vinyl sidespor hjem. En afrundet-arch hegn giver også en sikker område for en pool omkreds, så længe der er en låst port knyttet.

Udsmykkede

Hvis du ønsker for at tilføje en masse af dybde til din landskab, bliver en udsmykkede hegnet center fokus. Sirlige mønstre og figurer kan være skræddersyede baseret på dine præferencer. Nogle har buer i form af fans, ruller, krydser eller pigge, der er meget detaljerede. Udsmykkede hegn har diamant-formede indlæg eller trekant figurer at fremhæve hjørner eller slutningen af hegnet før porten. Udsmykkede hegn er en investering for boligejere, der sætter pris på arkitektur af fine håndværk.

Enkelt Design

Nogle jern hegnet buer tilbyder en enkelt-arch design over en forstuen til en have eller front fortovet. Single-design buer har en bred vifte af stilarter, der kan fremhæve din udendørs præferencer. Eksempler kan nævnes en rullet arch, designet til udendørs eller indendørs bryllupper. Grønne områder er ofte anvendes til buen til at skabe et brændpunkt. En halv-hjerte designet arch er et passende stykke skal medtages som en fotografering kulisse for en prom dans.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com